A Binance nem létező székhelyénél tüntettek felhasználók Kínában

Binance felhasználók gyűltek össze tüntetni Shanghajban a cég ügyei ellen, azonban a Binance szerint nem is történt semmi.

A Wu Sai Blockchain jelentette, hogy Kínában, a cég hivatalos shanghai telephelyén öt felhasználó tiltakozott a Binance ügyei ellen május 25-én. A tüntetőket a biztonsági őrök feltartóztatták, így végül csak egy képet készítettek a helyzetről.Binance tüntetők

A tüntetés azért jött létre, mert több fontos problémára is szerették volna felhívni a résztvevők a figyelmet. Többek között az ICO során elvesztett pénzösszegek, lezárhatatlan megbízások és az FTX tokenek listázása körüli problémák miatt mentek az utcára a tüntetők. Az FTX tokenek ügye azért is problémás, mert miután kivezette a Binance ezeket a magas tőkeáttétellel operáló tokeneket a kereskedésből, pont arra hivatkozva, hogy az ügyfelek nem értik az alapvető működési mechanizmust, mindössze 2 hónappal később pontosan ilyen tokenek dobtak piacra, csak immáron saját, Binance-es színekben.

A tüntetők Shanghajban a Bijie Tech irodaházánál gyűltek össze. Ez volt a Binance első irodája mielőtt még a váltó megnyílt volna 2017-ben. Azonban azóta elvileg már bezárták ezt az irodát is és a több, mint 100 fős csapat távolról dolgozik már évek óta.

Mindeközben a Binance csak annyit mondott az eseményekről, hogy mindez csak egy versenytárs által fizetett cikk a kriptotőzsde lejáratására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük