Egyik ember szemete, a másik ember kincse

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Delistázza a Binance az FTX tőkeáttételes tokenjeit, miközben a BitMax épp most kezdte el ajánlani őket.

Az FTX.com tőkeáttételes kriptopénz kereskedésre szakosodott platformon keresztül számos különleges token került forgalomba, amellyel a tőkeáttételes kereskedést lehet a csúcsra járatni. Nem csak bitcoinban, hanem egy sor másik altcoinban is lehet erősödésre és gyengülésre fogadni nagyobb összegekben. Sőt, a HEDGE tokenek segítségével azt sem kell pontosan eltalálni, hogy emelkedni vagy csökkeni fog az árfolyam, elég ha csak az árfolyam kilengés mértékét sikerült jól megbecsülni. A tokenek ERC 20 szabvánnyal rendelkeznek és már több nagyobb tőzsde is listázta őket, köztük a Binance és a BitMax is.

Bár jól hangzik, a tokenek elszámolása már közel sem olyan egyértelmű, ugyanis több index együtteséből adódik a végső elszámoló ár. Éppen ezért is döntött úgy a Binance most, hogy kivezeti a tokeneket a platformjáról, mert túl sok volt a kérdés az ügyfelekben, akik nem nem volt teljesen egyértelmű a profit elszámolása.

Március 31-től megszűnik az összes FTX-es tőkeáttételes token kereskedése a Binance-en, az az delistázásra kerülnek az alábbi érmék: BULL, BEAR, ETHBULL, ETHBEAR, EOSBULL, EOSBEAR, BNBBULL, BNBBEAR, XRPBULL és a XRPBEAR coinok. A Binance annak ellenére vezeti ki a kereskedésről ezeket az kereskedési párokat, hogy tavaly decemberben több tíz millió dollárral szállt be az FTX.com működésébe a Binance.

Mindemellett azonban nem kell elkeserednie azoknak, akik továbbra is az FTX-en kívül szeretnének ezekkel a tokenekkel kereskedni. A BitMax.io éppen vasárnap jelentette be, hogy mától elérhetővé tette az FTX tőkeáttételes tokenjeit a kereskedési platformján.

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.