Fektess a BitBook IEO-val a 30 éves mélyponton álló utazási és turizmus szektorba

Bemutatjuk a BitBook mögött álló csapatot és váltókat, illetve alaposan megvizsgáljuk miért a BitBook IEO-ja (initial exchange offering – kezdeti tokenkibocsátás) lesz előreláthatólag az évtized egyik legjobb befektetése.

Soha nem volt még annyira aktuális a “vásárolj olcsón, add el drágán” mondás mint most, mikor egy teljes szektort küldött padlóra a világjárvány. Az utazás és turizmus jelenleg 30 éves mélypontján csücsül, 2019-ről 2020-ra 72%-ot zuhant a forgalom. Ugyan néhányan állítják, hogy az egész szektor jövője fenntarthatatlan, azért nem eszik ilyen forrón a kását, és szinte biztos hogy lesz fellendülés, a nagy kérdés csupán az, hogy mikor.

A szomorú fejlemények tükrében ugyanakkor könnyen lehet, hogy 2021 lesz az az “egyszer az életben” lehetősége sokaknak, mikor sorsfordító befektetéseket eszközölhetnek. Azok akik meg vannak győződve a blokkláncok fényes jövőjéről és bíznak a turizmus felpattanásában, azoknak érdemes lehet megismerkedni a BitBookkal.

Elsőként a BitBook csapatáról

A változatos hátterű BitBook csapata sokféle készséget és tapasztalatot ötvöz. Beleértve az utazási és kriptográfiai iparágak terén szerzett több éves tapasztalatot, az innovatív technológiai trendek és fejlesztések ismeretét, továbbá az értékesítés és marketing szaktudást szintén a turizmus és kriptovaluták területén.

A BitBook indulása előtt a fejlesztőgárda évekig a rendkívül népszerű VPNresellers webhelyen dolgozott. Nick van der Kolk, a BitBook vezérigazgatója hatalmas tapasztalattal rendelkezik az utazási és a blockchain iparágakban. A CSA Perry Kniest szerves része volt annak a marketingcsapatnak, amely 2017 végén a mainstream váltók közé katapultálta a KuCoin tőzsdét.

Hogyan tudsz BitBook BBT tokeneket vásárolni:

A kereskedés 2021. június 4-én indul a Probit és Pancakeswap váltókon.

Mi emeli ki a BitBookot a többi projekt közül?

A token jutalomprogram a tartalomkészítők és azok számára, akik a tartalmat influenszerként megosszák különbözteti meg a BitBookot a versenytársaktól. Ezen felül a szállásfoglalóknak is rendelkezésre áll egy jutalomprogram. A két jutalomprogram együttesen egyszerre fogja emelni a látogatószámot és a terjedést.

Aktuális helyzet: Milyen eredményeket tett le eddig az asztalra a BitBook?

A közlemény publikálásakor az IEO előtti privát szakasz tokenkínálata elfogyott, illetve a befektetői listára felvettek száma is megtelt 20 000 résztvevővel. A szállásfoglalási motor jó úton halad fejlesztésben és június közepén indul.

A következő lépések: készül és tesztelés alatt a BitBook platform alfa verziója, ami várhatóan az idei harmadik negyedév elején indul, mialatt az MVP platform a harmadik negyedév végén. A tőzsdei listázások szintén a harmadik negyedévben indulnak.

Kicsit többet a BitBook tokengazdaságáról

A BitBook tokenek a BSC ökoszisztéma váltható tokenjei lesznek. A tokengazdaság mibenléte nem fog egyetlen piacon lévő versenytársához sem hasonlítani mert elsősorban a közösség növekedésének ösztönzésére kerül felhasználásra. Sokak által valóban „következő generációs blockchain projektnek” tekintett BBT tokengazdasági modell úgy épül fel, hogy a felhasználók számára évtizedekig jutalmakat biztosítson. A tokengazdaság részletei megtalálhatók a BitBook fehérkönyvében.

A BitBook token legfontosabb paraméterei

Token szimbólum: BBT
Blokklánc: Binance Smart Chain (BSC)
Teljes kínálat az IEO végén: 400,000,000 BBT
Forgalomba helyezendő kínálat az IEO végén: 400,000,000 BBT
Privát értékesítés (elfogyott): 50,000,000 BBT
Fix havi infláció a következő 20 évben: 2,500,000 BBT / év
Maximális kínálat (20 év után): 1,000,000,000 BBT
Fő IEO fázis: 350,000,000 BTT
Soft tőkeigény: 600,000 USD
Hard tőkeigény: 5.6 millió USD

Referenciák:

Turizmus Világszervezet – 70%-kal esett a nemzetközi turizmus, utazási korlátozások az összes régióban – 2020. október 27. – https://www.unwto.org/news/international-tourism-down-70-as-travel-restrictions-impact-all-regions

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.