Közvetlen bitcoin adás-vétel a BitPay applikációval

BitPay applikációján keresztül közvetlenül lehet bitcoinnal kereskedni. A bitcoin fizetési rendszerekkel foglalkozó Bitpay cég új applikációt fejlesztett, amellyel mostantól elérhető a közvetlen bitcoin adás-vétel is.

Világszerte sok kereskedő és vásárló fordul manapság a bitcoinhoz, mint olyan fizetési eszközhöz, ami a hitelkártyák olcsó internetalapú alternatívája tud lenni. A bitcoin biztonságos módja a világ bármely pontjára történő, akár igen kis összegek utalásnak, ami ráadásul költséghatékony is. De akár egy befektetési portfolió eszközeként is megállja a helyét.

BitPay applikáció: közvetlen bitcoin adás-vétel

BitPay rendszere - közvetlen bitcoin adás-vétel
BitPay rendszere – közvetlen bitcoin adás-vétel bárhol. © behance.net

A BitPay olyan rendszert fejlesztett ki amely révén a bitcoin elfogadás hétköznapi tevékenységgé alakul. Teljes körű szolgáltatást nyújt az online kereskedelem számára. Termékeik a népszerű online boltok motorjaiba, mint amilyen például a Shopify könnyen integrálhatóak, így a kereskedők még könnyebben tudnak bitcoint elfogadni.

Az offline kereskedelmi egységek életének megkönnyítésére okos telefon alapú POS terminál applikációt fejlesztettek. Árfolyam és számlázás 150 pénznemben elérhető.

A felhasználók a BitPay saját VISA bankkártyájával tudják a bitcoinjukat dollárba átváltani. Ezáltal a hagyományos fizetési csatornákat össze lehet kötni a digitális pénzügyekkel anélkül, hogy a BitPay alkalmazást elhagynánk.

Biztonságos és egyben könnyű használat

Az új digitális pénztárca lehetővé teszi a bitcoin tárolását és adás-vételét is. Az app ötvözi a Bitpay kereskedelmi fizetések terén szerzett tapasztalatát a felhasználó barát fizetési eszközökkel. Új lehetőséget kínál a bitcoin széleskörű elterjedéséhez és adoptációjához.

A biztonság a bitcoin alapú applikációk esetében sokszor a felhasználó barát környezet ellen dolgozik. A nem megfelelő technikai háttérrel rendelkező felhasználók ezáltal sokszor ki vannak zárva a bitcoin használatból. A BitPay app ezt a lehetőséget szeretné kihasználni anélkül, hogy feláldozná akár a biztonságot akár a használhatóságot.

A felhasználó kontrollálja a pénzügyeit

Biztonságos fizetésA legtöbb hasonló szolgáltatást nyújtó platform esetében a felhasználók kénytelenek a cég által vezetett bitcoin számlákon tárolni a digitális pénzüket. Ezeknek a számlák biztonsága kérdéses, folyton ki vannak téve támadásoknak. A BitPay felhasználók azonban teljes mértékben uralhatják a pénzügyeiket a nap 24 órájában. Több eszközös azonosítás és eszköz alapú privát kulcsok segítik a maximális biztonság elérését. Csatlakozáskor egy rövid ismertetőn keresztül tanítják meg a kezdő bitcoin felhasználóknak, hogyan lehet biztonságosan tárolni a bitcoint.

“Ez az app lehetővé teszi, hogy új bitcoin használókat – vásárlókat és kereskedőket – vezessünk be a bitcoin ökoszisztémába.” Nyilatkozott Stephen Pair, a BitPay ügyvezető igazgatója. “A BitPay app jelentős lépés abba az irányba, hogy a bitcoin legyen a vezető fizetési eszköz a világon.”

A BitPay alkalmazások kereskedőknek és felhasználóknak a Google Play áruházból elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük