Bitcoin Black Friday – hatalmas akciók, ha bitcoinnal fizetsz

A Black Friday vásárlási láz Amerikából terjedt el. Rendszerint a novemberi Hálaadást követő péntekre esik. Minden üzlet hatalmas akciókkal készül, hiszen sokan most szerzik be a karácsonyi ajándékokat. A bitcoin közösség sem maradhat le a nagy napról, náluk ez a Bitcoin Black Friday..

A Bitcoin Black Friday – remek lehetőség arra, hogy elkölthessük a bitcoinjainkat

A bitcoinblackfriday.com külön oldalon gyűjti össze minden évben az elérhető akciókat. A platform még most is várja a kereskedők jelentkezését, akik így újabb vevőkre tehetnek szert. Az ajánlatok csütörtökről péntek hajnalra virradóra lesznek majd elérhetőek a honlapon.

Kedvezmények, ha bitcoinban fizetsz2016 már a negyedik év, hogy ezen a pénteken megsokszorozódik a bitcoin tranzakciók száma. 2013-ban még csak ismerkedett a piac a kriptopénzzel. Akkor főleg bitcoin bányászattal kapcsolatos eszközöket, vagy a bányászattal kapcsolatos hardwaret vásároltak az emberek.

Rákövetkező évben már sokkal több kerekedő jelent meg, akik elfogadták a bitcoint fizetségképpen. Akkor elektronikai termékek és ajándékutalványok voltak a legkeresettebb árucikkek. Mivel 2014-ben visszaesett a bitcoin ára, így ez a forgalmon is látszódott: kevesebb vevő vett részt az akcióban. A kerekedők száma azonban megugrott.

Látszik, hogy évről évre egyre jobban terjed a bitcoin elfogadottsága. A tavalyi Bitcoin Black Friday keretén belül szinte már minden üzleti szegmensben volt valami akció.

Szemezgetés az elmúlt évek Bitcoin Black Friday akcióiból

  • A Destinia spanyol online utazási ügynökség kedvezményt biztosított, ha kriptopénzben fizettek az ügyfelek.
  • A Bees Brothers 20% kedvezményt nyújtott a náluk elérhető összes mézre, ha bitcoinban fizettünk.
  • A Bitsoap, egy fiatal pár által működtetett szappan manufaktúra, tavaly szintén 20% kedvezményt biztosított a digitális pénzzel vásárlóknak.
  • A Namecheap domain szolgáltató jelentős kedvezményeket kínált minden szintű felhasználójának akik az éves díjat bitcoinban fizetik ki.
  • A Gyft digitális ajándékutalványokat forgalmazó cég korábban szinte csak bitcoinból szerezte a bevételét. Ők tavaly minden vásárlás után 5%-ot  térítettek vissza.
  • A Ledgerwallet bitcoin pénztárcákhoz tartozó hardweres azonosító eszközöket gyárt. Tavaly 21% kedvezményt adtak a kiskereskedelmi árból és csökkentett áron nyújtották a vállalatoknak, szerverek biztosítására szolgáló eszközeiket.

Az idei Bitcoin Black Friday akció keretein belül várhatóan hasonló széleskörű szolgáltatások és termékek lesznek elérhetőek jelentős kedvezményekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük