Bitcoin Black Friday – hatalmas akciók, ha bitcoinnal fizetsz

A Black Friday vásárlási láz Amerikából terjedt el. Rendszerint a novemberi Hálaadást követő péntekre esik. Minden üzlet hatalmas akciókkal készül, hiszen sokan most szerzik be a karácsonyi ajándékokat. A bitcoin közösség sem maradhat le a nagy napról, náluk ez a Bitcoin Black Friday..

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

A Bitcoin Black Friday – remek lehetőség arra, hogy elkölthessük a bitcoinjainkat

A bitcoinblackfriday.com külön oldalon gyűjti össze minden évben az elérhető akciókat. A platform még most is várja a kereskedők jelentkezését, akik így újabb vevőkre tehetnek szert. Az ajánlatok csütörtökről péntek hajnalra virradóra lesznek majd elérhetőek a honlapon.

Kedvezmények, ha bitcoinban fizetsz2016 már a negyedik év, hogy ezen a pénteken megsokszorozódik a bitcoin tranzakciók száma. 2013-ban még csak ismerkedett a piac a kriptopénzzel. Akkor főleg bitcoin bányászattal kapcsolatos eszközöket, vagy a bányászattal kapcsolatos hardwaret vásároltak az emberek.

Rákövetkező évben már sokkal több kerekedő jelent meg, akik elfogadták a bitcoint fizetségképpen. Akkor elektronikai termékek és ajándékutalványok voltak a legkeresettebb árucikkek. Mivel 2014-ben visszaesett a bitcoin ára, így ez a forgalmon is látszódott: kevesebb vevő vett részt az akcióban. A kerekedők száma azonban megugrott.

Látszik, hogy évről évre egyre jobban terjed a bitcoin elfogadottsága. A tavalyi Bitcoin Black Friday keretén belül szinte már minden üzleti szegmensben volt valami akció.

Szemezgetés az elmúlt évek Bitcoin Black Friday akcióiból

  • A Destinia spanyol online utazási ügynökség kedvezményt biztosított, ha kriptopénzben fizettek az ügyfelek.
  • A Bees Brothers 20% kedvezményt nyújtott a náluk elérhető összes mézre, ha bitcoinban fizettünk.
  • A Bitsoap, egy fiatal pár által működtetett szappan manufaktúra, tavaly szintén 20% kedvezményt biztosított a digitális pénzzel vásárlóknak.
  • A Namecheap domain szolgáltató jelentős kedvezményeket kínált minden szintű felhasználójának akik az éves díjat bitcoinban fizetik ki.
  • A Gyft digitális ajándékutalványokat forgalmazó cég korábban szinte csak bitcoinból szerezte a bevételét. Ők tavaly minden vásárlás után 5%-ot  térítettek vissza.
  • A Ledgerwallet bitcoin pénztárcákhoz tartozó hardweres azonosító eszközöket gyárt. Tavaly 21% kedvezményt adtak a kiskereskedelmi árból és csökkentett áron nyújtották a vállalatoknak, szerverek biztosítására szolgáló eszközeiket.

Az idei Bitcoin Black Friday akció keretein belül várhatóan hasonló széleskörű szolgáltatások és termékek lesznek elérhetőek jelentős kedvezményekkel.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.