Egy bitcoin kaszinó játékos rekord összegű nyereménnyel lett gazdagabb

Egy online bitcoin kaszinó játékos 160 bitcoint nyert egy pillanat alatt ami az eddigi legmagasabb ismert nyeremény a bitcoin történetében.

A bitcoin kaszinó játékos a Troll Hunters játékkal nyert

A játékos mai árfolyamon számítva majdnem 205 000 dollár, több mint 6 millió forint boldog tulajdonosa lett.

A Cloudbet kaszinó oldalán Troll Hunters online játékgépen érte utol a szerencse. A pénzbedobós játékautomaták világára emlékeztető játékban a jackpotot öt azonos speciális karakter kipörgetésével lehet megnyerni. A szereplők természetesen a Troll Hunters animációs sorozatból lettek kölcsönözve.

A kilétét nem fedte fel a bitcoin kaszinó játékos, aki mindössze 0,16 BTC téttel kezdte meg a játékot a Cloudbet platformján.

A Cloudbet online kaszinó oldalán több száz online játék, póker és sportfogadás érhető el. A fogadások mind a számítógépről, mind pedig telefonról elérhetőek. Az online tőzsde montenegrói engedéllyel rendelkezik, és lehetőséget adnak a bitcoinok platformon kívüli tárolására is, ezzel is növelve a biztonságot.

A Cloudbet jelentette be a rekord összegű nyeremény

Az online bitcoin kaszinó ma jelentette be a hírt a Facebookon. Leandro Rossi, a Cloudbet működésért felelős igazgatója az alábbiakat nyilatkozta a nyeremény kapcsán.

A bitcoin nyeremény egy új korszakot jelent számunkra a bitcoin szerencsejáték iparágban. Ugyanis, a bitcoin gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb a hagyományos fizetési csatornákhoz képest. Így a nagy nyeremények is azonnal kifizetésre kerülnek.

Rossi elmondta, hogy a kriptopénzes fizetési lehetőségek további játékosokat vonzanak a szektorba, mely révén nagyobb likviditás alakul ki. Nem utolsó sorban ez pedig lehetővé teszi a nagyobb nyeremények kifizetését is. A magasabb tétek révén újabb és újabb jackpotokat visznek el a játékosok, így sorra dőlhetnek meg a korábbi rekord összegű főnyeremények.

Mostanában egyre népszerűbbek a kriptopénz alapú online szerencsejáték platformok. Múlt héten számoltunk be róla, hogy a bitcoin.casino domain majdnem 7 millió forint összegű dollárért kelt el, ami szintén rekordnak számít a bitcoin domain értékesítések piacán. Egy korábbi cikkünkben pedig összegyűjtöttük, hogy mit is kell tudni a bitcoin kaszinók világáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük