Bankrendszer helyett Bitcoin rabbit hole: holnap jön a Bitcoin Rehab első adása

Tegnap már írtunk róla, hogy a BitcoinBázis hetente jelentkező podcast műsorral jön ki. A Bitcoin Rehab első adását holnap hallgathatjátok meg.

Az első adásban Karo Zagorus házigazda, és egyben az angol nyelvű Bitcoin Rehab alapítója, Csabai Csabával fog beszélgetni. Csaba régi motoros a magyar kriptoszcénában, 2011 óta bitcoinozik, majd néhány éves bankrendszeri kitérő után 2015-ben vetette bele magát újra teljes munkaidőben a kriptovaluták világába. Elsősorban írásairól ismert, amit a Variance.hu blogján oszt meg épp, amikor megszállja az ihlet. 2018 óta saját kriptós vállalkozást épít, az Inlock.io-t, ami egy CeFi (centralizált pénzügyi) kriptohitelezési platform. A BitcoinBázison több alkalommal is írtunk az Inlockról és a natív ILK tokenéről.

Ha tehát érdekel mit gondol egy igazi Bitcoin OG az Ethereumról, DeFikről és altcoinokról, vagy hogy merre is tart a szektor, vagy hogy miért váltotta fel a bankrendszeri állását, hogy helyette kriptókkal foglalkozzon, hallgasd meg holnap a Bitcoin Rehab első adását!

Az adás holnap este 18:00 órától lesz elérhető a Spotify-on, Anchoron, Soundcloudon és fokozaton minden más nagyobb podcast platformon, de amint él, osszuk, ahol tudjuk!

A korábbi bevezető adást itt tudjátok meghallgatni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük