Magyar nyelven tanulhatsz a bitcoinról egy lelkes csapat jóvoltából

A Bitcoin negyedik felezése egy négyrészes magyar nyelvű előadást is eredményezett, mely átfogó képet fest a Bitcoin miértjéről és mikéntjéről.

A Bitcoin megértése bizony nem a legegyszerűbb kihívások közé tartozik, pláne azok számára, akik nem anyanyelvi szinten értenek angolul, mivel a legtöbb Bitcoin vonatkozású cikk, könyv és beszélgetés angol nyelven érhető el.

A magyar nyelvű eligazodásban kíván segíteni a bitcoinerekből álló HUSZONEGY csoport, melynek lelkes tagjaként az utóbbi hónapokban Kovács Ferenc is erős késztetést érez arra, hogy széles körben megossza magyar nyelven mindazt a tudást, ami benne mostanra leülepedett abból, amit az elmúlt években magába szívott. A felezés alkalmából egy ismeretterjesztő programot szervezett az általa épített és üzemeltetett miskolci Hotel Aurora rendezvénytermébe, és egy nagyon jól felépített, háromórás, átfogó előadást tartott a Bitcoinról az érdeklődők számára.

Az előadásról jó minőségű videó- és hangfelvétel készült, és a megvágott anyag néhány nappal ezelőtt ingyenesen elérhetővé vált a HUSZONEGY YouTube, Spotify, Fountain és egyéb csatornáin, ahol amúgy heti rendszerességgel magyar bitcoinerek podcast beszélgetéseit teszik közzé.

Hacsak nem kened-vágod a Bitcoin hátterét, jó eséllyel hasznos időtöltés meghallgatnod, hogyan fogja csokorba Bitcoinnal kapcsolatos ismereteit és gondolatait egy igazságos, szabad jövő építésén fáradozó magyar építőmérnök.

Ha kened-vágod, de épp nincs arra három órád, hogy saját magad átfogó eligazítást nyújts a Bitcoin iránt érdeklődő barátaid, ismerőseid számára, oszd meg velük a négyrészes felvétel lejátszási listáját!