Bitfinex decentralizált Ethereum kereskedési platformot indít

A Bitfinex kriptotőzsde tegnap jelentette be egy Ethereum alapú hibrid tőzsde, az Ethfinex Trustless indulását, hogy még több biztonságot, adatvédelmet és ellenőrzést biztosítson a tradereknek letétjeik fölött. A cég reménye, hogy a platform egy napon 100%-ban decentralizált lesz. A platform erősen támaszkodik az Ethfinexre, ami összekapcsolja az off-chain megbízásállományt totális kontrollt biztosítva a kereskedési folyamat alatt.

Az Ethfinex Trustless likvid, off-chain megbízásállománnyal, operál ami nem követeli meg a tradertől, hogy letétbe kelljen helyeznie a tokenjeit. Nincs szükség regisztrációra vagy KYC hitelesítésre, a felhasználóknak még csak a nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat vagy lakcímüket se kell megadni ahhoz, hogy kereskedhessenek.

Annyi a követelmény, hogy a felhasználóknak legalább egy Ethfinex Nectar tokent kell tartaniuk az Ethereum walletjukban, amit az Ethfinex minden hónapban szétoszt a traderek között.

Kereskedési párok: ETH/USDT, OMG/USDT, OMG/ETH, ZRX/USDT és ZRX/ETH, amihez később még 40+ token fognak adni.

Fejlettebb adatbiztonság

Bitfinex abban bízik, hogy az Ethfinex segítségével új szintre emeli a digitális eszközkereskedelem biztonságosságát és a likviditását.

A vállalat egy Medium blogbejegyzésben jelentette be az új terméket és kitért a centralizált (beleértve saját maga) tőzsdék gyengeségeire: a tradernek fel kell adniuk az ellenőrzést a saját digitális eszközeik fölött, a személyes adataikkal egyetemben.

E mellett a centralizált tőzsdéken történő kereskedelem időigényes és sok esetben veszélyes a hacktámadások miatt, áll a bejegyzésben.

Több mint 57 ETH-alapú token

Ethfinex pillanatnyilag Ledger és MetaMask walleteket támogat, melyek segítségével névtelenül, likviden és a személyes adatok megadása nélkül lehet több mint 57 ERC20 tokennel kereskedni. A felhasználók közvetlenül az Ethfinex és a Bitfinex rendelésállományára csatlakoznak ezért a likviditás is garantált.

A platformra később vezetik be a kereskedési díjszabást, de mellé terveznek ösztönző programokat és tőkeáttételes kereskedést is.

A lépés üdvös a Bitfinex tőzsdétől mivel január óta csak azok regisztrálhatnak centralizált kriptotőzsdéjére, akik legalább 10 000 dollár letétet elhelyeznek rajta.

Ha hasznosnak találod a munkánk, kérjük, támogass minket!

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[/su_column]
[/su_row]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük