A Bitget támogatja a BGB intelligens szerződés frissítését, tovább bővülhet az on-chain hasznossága

A Bitget, a vezető kriptotőzsde és Web3 vállalat bejelentette, hogy frissíti a BGB natív token okos szerződésének címét. A fejlesztés célja, a Bitget token (BGB) hasznosságának és potenciáljának növelése.

Az innováció lehetővé teszi a különböző decentralizált alkalmazásokban való felhasználást és a jövőbeni jegyzéseket a főbb központi és decentralizált tőzsdéken.

Forradalmi frissítéssel bővül a BGB

A Bitget a BGB okosszerződések címét a tokenkínálat megváltoztatása nélkül frissíti. A frissítés ideje alatt a központosított tőzsdék ideiglenesen felfüggesztik a befizetési és kivételi szolgáltatásokat, de ez nem fogja érinteni a BGB kereskedési szolgáltatásait. A platform a tőzsdén belüli tulajdonosok számára cserélni fogja a tokeneket. Az 0,1 BGB-nél nagyobb egyenleggel rendelkező on-chain tulajdonosok 1:1 airdropot kapnak, ezzel biztosítva, hogy a frissítés nem befolyásolja a portfóliót.

A frissítés utáni, új képességekkel felruházott BGB lehetővé teszi, hogy a befektetők részt vegyenek a különböző decentralizált alkalmazásokban. A token hasznossága túlmutathat a központosított tőzsdéken, és ki fog terjedni az AI, DeFi, DEX, GameFi, SocialFi szektorokra, valamint a feltörekvő kripto-technológiai infrastruktúrákra is. A decentralizált alkalmazásokra való kiterjesztés várhatóan növelni fogja a keresletet, miközben potenciálisan csökkentheti a forgalomban lévő kínálatot. A BGB célja, hogy a felhasználási esetek kiszélesítésével több értéket és lehetőséget biztosítson a tulajdonosai számára.

A BGB és a Bitget általános ökoszisztémájának üzleti teljesítménye szorosan összefügg. Ami a BGB hosszú távú növekedését illeti, mi mindig is bikás hozzáállást tanúsítottunk. A Bitget növekedési potenciáljából az jósolható, hogy a BGB a következő hónapokban is fenntarthatja a lendületet, mint a legjobban teljesítő CEX token.

– mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

A három évvel ezelőtt, 2021 júliusában indított BGB a Bitget ökoszisztémán belül az egyetlen valódi hajtóműként szolgál, számos előnyt és ösztönzőt kínálva a felhasználóknak. Az ingyenes kifizetések és kereskedési díjkedvezmények mellett a felhasználók hozzáférhetnek az exkluzív Launchpad és a Launchpool ajánlatokhoz, valamint a Poolx-en keresztüli stake-to-mine biztosította előnyökhöz.

A Coingecko adatai szerint a BGB az elmúlt évben 141,4%-kal emelkedett. Idén júniusban elérte az 1,44 dollárt, amivel új történelmi csúcsot állított fel. A BGB közelmúltbeli sikere olyan tényezőknek tulajdonítható, mint a növekvő elfogadás, az ökoszisztémán belüli hasznosság és a pozitív piaci hangulat.

A  közelgő frissítés kiemeli a Bitget hosszú távú elkötelezettségét a BGB funkcionalitásának és alkalmazkodóképességének javítása iránt. A decentralizált alkalmazásokkal való zökkenőmentes integráció megkönnyítésével a BGB utat nyit a nagyobb hasznosság és a szélesebb körű elfogadás felé.

A BGB szerződéses címfrissítéssel kapcsolatos további részletekért tekintsd meg hivatalos bejelentést itt.

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptotőzsdéje és Web3 vállalata. A több mint 25 millió felhasználót kiszolgáló, 100 országban és régióban működő tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő másolási kereskedési funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat. A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncú tárca. Átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást. A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messivel és török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğluval (birkózó világbajnok), Samet Gümüşsel (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydınnel (röplabda válogatott) működik együtt, hogy tovább inspirálja a lelkes felhasználókat és befektetőket.

További információkért látogass el a következő oldalakra:

Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Sajtómegkeresések esetén kérjük, fordulj a következő címre: [email protected].

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***