A Bitget 700 millió dolláros tőkebeáramlást és közel 50%-os forgalomnövekedést ért el

VICTORIA, Seychelle-szigetek, 2024. július 10. – A Bitget, a vezető kriptovaluta tőzsde és Web3 vállalat közzétette a 2024 második negyedévére vonatkozó negyedéves átláthatósági jelentését, amely bemutatja a vállalat eddigi haladását az év során. 2024 második negyedévében a Bitget jelentős növekedést tapasztalt a weboldal forgalmában. Ez közel 50%-os emelkedést mutatott, és így havi 10 millió látogatót vonzott.

A tőzsde tőkebeáramlása is növekedett. A Bitget Proof-of-Reserve (PoR) oldalán található adatok szerint az első hat hónapban a felhasználók BTC, USDT és ETH mennyisége 73%, 80%, és 153%-kal nőtt. Ez összesen mintegy 700 millió dolláros tőkebeáramlást jelent. A növekedést 2,9 millió új felhasználó regisztrációja is támogatta a platformon. Ez összhangban van a tőzsde növekvő elérésével és világszínvonalú kriptokereskedési megoldásaival. A Bitget spot kereskedési volumene az első negyedévi 28 milliárd dollárról a második negyedévben 32 milliárd dollárra nőtt, ami több mint 10%-os emelkedés.

A Bitget továbbra sem állt le az innovációkkal. Ennek ékes bizonyítéka két új kezdeti token listázási termék, a PoolX és a Pre-market bevezetése. A PoolX egy új staking platformot hozott létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BGB és USDT staking révén tokeneket keressenek. A Pre-market pedig lehetőséget nyújtott a még nem hivatalosan jegyzett tokenek kereskedésére a nagy tőzsdéken. Ezek a termékek összesen több mint 100 projektet indítottak el, magas potenciállal rendelkező ajánlatokat biztosítva és jelentős felhasználói részvételt vonzva.

A negyedév egyik kiemelkedő eseménye három Török nemzeti sportolóval – Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózás), Samet Gümüş (ökölvívás) és İlkin Aydın (röplabda) – kötött partnerség a Lionel Messi által fémjelzett #MakeItCount kampány részeként. Ezek a sportolók, akik a kitartást és a szenvedélyt képviselik, a kampány lényegét testesítik meg. Céljuk, hogy új magasságok meghódítására és maradandó eredmények elérésére inspirálják a közönséget. Ez a kezdeményezés a Bitget gyors törökországi terjeszkedésének is része volt.

A Bitget a Foresight Ventures-szel együttműködve egy 20 millió dolláros TON Ökoszisztéma Alapot indított el, hogy támogassa a The Open Network (TON) alapú korai stádiumú projekteket. A kezdeményezés célja az innováció és a fejlődés felgyorsítása a TON ökoszisztémán belül. Ez összhangban van a Bitget azon törekvésével, hogy előmozdítsa a kripto tömeges elfogadását.

“2024 második negyedéve meghatározó időszak volt a Bitget számára. A török sportolókkal való együttműködésünk, valamint a felhasználói bázisunk és a weboldal forgalmának jelentős növekedése a globális terjeszkedésünk része. Nagyra értékeljük közösségünk támogatását, és továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy építsük a Web3 jövőjét”

mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

A tőzsde továbbra is fenntartja a proof-of-reserves rendszerét, amelynek legutóbbi jelentése szerint a fő eszközök tartalékaránya jóval meghaladja a 100%-ot. Emellett a Bitget Védelmi Alapja, amely jelenleg körülbelül 420 millió dollár értékű, az iparág egyik legnagyobbika. Ezáltal extra biztonsági réteget biztosít a felhasználók számára. A Bitget Research egy jelentést is kiadott, amely szerint a deepfake kripto bűncselekmények az összes kripto bűncselekmény 70%-át tehetik ki, és egy anti-scam kampányt is terveznek Vietnámban. Ezenkívül a Bitget partnerségre lépett a Sumsub-bal, hogy szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezessen be 25 millió felhasználója számára.

Ahogy a Bitget előre tekint 2024 harmadik negyedévére, a platform továbbra is arra összpontosít, hogy bővítse ökoszisztémáját, értéket nyújtson felhasználóinak, és támogassa a kriptoipar szélesebb körű növekedését. A folyamatos innovációnak, stratégiai partnerségeknek és erős biztonsági intézkedéseknek köszönhetően a Bitget az utolsó negyedévben újabb pozitív mérföldköveket ért el.

Ha részletesen el szeretnéd olvasni a Bitget második negyedéves teljesítményéről szóló jelentést, kattints ide.

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptotőzsdéje és Web3 vállalata. A több mint 25 millió felhasználót kiszolgáló, 100 országban és régióban működő tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő másolási kereskedési funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat. A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncú tárca. Átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT Marketplace-t, a DApp böngészőt és még sok mást. A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messivel és török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğluval (birkózó világbajnok), Samet Gümüşsel (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydınnel (röplabda válogatott) működik együtt, hogy tovább inspirálja a lelkes felhasználókat és befektetőket.

További információkért látogass el a következő oldalakra:

Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Sajtómegkeresések esetén kérjük, fordulj a következő címre: [email protected]

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***