A BitMax hamarosan listázza a japán üzenetküldő óriás LINE tokenjét

Nemsokára elérhető lesz a BitMax kriptovaluta tőzsdén a japán üzenetküldő óriás, a LINE natív tokenje. A LINE augusztus 6-án megjelent közleménye szerint Japán legnagyobb üzenetküldő alkalmazása, amelynek havonta 84 millió aktív felhasználója van, hamarosan kereskedésre bocsátja natív tokenjét a LINK-et (LN) a BitMax kriptovaluta tőzsdén. Ez lesz a bitcoin (BTC), az ethereum (ETH), az XRP, a bitcoin cash (BCH) és a litecoin (LTC) után a hatodik kriptopénz, amelyet a tőzsde támogat.

Az LN tokent eredetileg 2018-ban indították útjára egy jutalmazási program részeként az üzenetküldő alkalmazáson keresztül. A BITFRONT, a LINE natív tőzsdéje, amely a Japánon kívüli területeket fedi le, 2018 októberében kezdte el a tokent támogatni.

LINK vagy Chainlink? Ne tévesszen meg senkit a hasonlóság!

Bár a LINE tokenének rövidítése LINK, semmilyen kapcsolatban nem áll a Chainlink (LINK) kriptovalutával. A LINE LN tokenje 2018 augusztusában került a piacra, majdnem egy évvel a Chainlink debütálása után. A Chainlink-től való megkülönböztetés érdekében a LINE weboldala és az LN fehér könyve már nem mint LINK blokkláncra utal, hanem LINE blokkláncra. A LINE képviselője azt nyilatkozta, hogy a vállalat ettől függetlenül nem kívánja átnevezni a kriptovalutát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük