A Bittrex beszünteti 42 kriptopénz kereskedését az USA-ban

42 token kerül kivezetésre az amerikai felhasználók által elért oldalról. A nemzetközi oldalon minden marad a régiben.

A Bittrex az amerikai hatóság szabályozásának hatására június 28-tól több tucat altcoint tesz  elérhetetlenné az amerikai felhasználók számára. A változtatás csak az USA-ban élő felhasználókat érinti, a Bittrex International-t használók számára minden változatlan marad.

Ezzel a lépéssel az amerikai felhasználók számára elérhető kriptopénz választék jelentős mértékben csökkenni fog. Az érintettek számára a 28-i dátumig kell kiutalniuk vagy eladniuk az általuk birtokolt tokeneket.

A 42 token amit nem akar látni többet a Bittrex:

ADX CVC INCNT NGC PMA SPC
AID DCT IOP NXT POT SRN
ANT DMT LRC OCN POWR UP
BFT EDG MCO OMG RCN UPP
BKX GNO MET PAL RLC VEE
BLT GUP MLN PART RVR VIB
BNT HMQ MOC PAY SNT WINGS

A Bittrex közleménye szerint az amerikai felhasználók e-mailben kapnak majd tájékoztatást, arról hogy a jelen helyzetben mit és hogyan tudnak elvégezni a tőzsde oldalán.

Változó szabályozási környezet

A kriptotőzsde a kriptopénzekre vonatkozó szigorodó szabályozási környezet miatt volt kénytelen megtenni bejelentését.

Nemrég a Binance jelentette be, hogy az amerikai felhasználók számára bezárják kapuikat és a ‘Binance America’ oldalra migrálják őket. Miközben a tőzsde továbbra is arra van kényszerítve, hogy a listázott kriptopénzek közül sok altcoint távolítson el a Bittrex-hez hasonlóan.

A Bittrex-re az elmúlt hónapokban már nyomás nehezedett, mivel áprilisban utasították el a New York államra vonatkozó működési kérelmét és ezen felül több felhasználóját is ki kellett tiltani az oldaláról.

A New York-i Pénzügyi Hatóság szerint az elutasítás azért történt, mert a Bittrex nem megfelelően tárolt adatokat rengeteg tranzakcióról.

Az amerikai felhasználók számára hamarosan elérhetetlenné váló altcoinok továbbra is megtalálhatók lesznek a nemzetközi oldalakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük