Black Friday-ra melegít a CEX.IO, 5%-os pénzvisszafizetés a kripto-vásárlások után

Black Friday-ra készül az egész világ, ebből természetesen a kriptoszektor sem maradhat ki. A CEX.IO most a Black Week alkalmából 5%-os pénzvisszafizetéssel kedveskedik a kriptovalutát vásárló felhasználóknak.

A CEX.IO 2013-ban, Londonban alapított kriptovaluta tőzsde jelenleg a digitális valuták széles választékát kínálja, így a felhasználók amerikai dollár, euró, font és rubel ellenében a legnépszerűbb kriptovalutákkal (bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash stb) kereskedhetnek. A platform iOS és Android készülékeken is elérhető, a WebSocket és a REST API-n keresztül.

A CEX.IO több mint 250 szakemberből álló csapattal rendelkező népszerű kriptotőzsde, mely az Egyesült Államokban, Ukrajnában és Cipruson is rendelkezik irodákkal, most a Black Friday alkalmából szeretne az ügyfeleinek kedveskedni. Azok a felhasználók, akik 2020. november 23. és november 27. között a platform instant vásárlási szolgáltatásán keresztül kriptovalutát vásárolnak, 5%-os pénzvisszafizetést kapnak. A cashback promócióban való részvételhez elég némi kriptovalutát vásárolni (limitet nem szabtak meg) Visa vagy Mastercard bankkártyával, majd a felületen lévő pénzvisszafizetés igénylése gombra kattintani. A maximálisan visszakapható összeg 180 euró és a kriptotőzsde állítása szerint már 3 munkanapon belül megtörténik a kifizetés. Azt a platform külön kiemelte, hogy a CEX.IO-n már meglévő egyenleggel történő vásárlások után nem jár a pénzvisszatérítés.

Ha Te is szívesen vásárolnál kriptovalutát, akkor ITT regisztrálhatsz a CEX.IO felületére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.