Ezek a kriptovaluták masszív növekedésre készülnek májusban

Május kulcsfontosságú hónap lehet a bikapiac számára. A felezést követően a befektetők néhány kiválasztott altcoinra figyelnek, melyek májusban akár parabolikus növekedésre is képesek lehetnek. A széles körű elterjedtségnek örvendő projektek az elemzők szerint és a grafikonok szerint is kilövés előtt állnak, vizsgáljuk meg ezeket!

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Elvárások az Arbitrummal szemben

Az ARB árfolyama 7,42%-kal csökkent az elmúlt héten, az elmúlt hónapban pedig több, mint 32%-ot vesztett értékéből. A jelenleg 1,06 – 1,29 dollár között ingadozó L2-es megoldás az elmúlt hat hónap egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta maga 16,60%-os növekedésével. A kulcsfontosságú ellenállásokat nem sikerült áttörnie, a támaszok elestek.

A technikai indikátorok szerint az ARB jelenleg semleges tartományban található, az RSI értéke 54/100, mely arról árulkodik, hogy sem az eladók, sem a vásárlók nem tudnak végleges irányt szabni a mozgásnak. Az ARB próbára teheti a következő, 1,40 dolláros ellenállást a sztochasztikus mutató szerint, azonban, ha erről visszapattan, könnyedén 0,94 dollár alatt találhatjuk majd árfolyamát. Amennyiben ez a támasz sem tart ki, a biztonsági hálót a 0,71 dollár jelentheti.

Ellenállással küzd az Uniswap

Az UNI vegyes időszakot tudhat maga mögött, árfolyama jelenleg 6,95 – 8,23 dollár között kereskedik. Az elmúlt havi, 36,39%-os értékvesztést a múlt héten csak minimálisan sikerült korrigálnia 3%-os erősödésével, ennek ellenére hathavi növekedése (94%) még mindig a hosszú távú növekedésre ad reményt.

Az UNI számára most a 8,73 dolláros ellenállás szabhat gátat, mely megtörésével újra célba vehetné a DEX token a 10 dolláros árfolyamot. Amennyiben azonban folytatódik a korrekció, úgy könnyedén 6,18 dollár környékén találhatjuk árfolyamát.

Következtetés

Az ARB és UNI is olyan kriptovaluták, melyek roppant erős közösséggel rendelkeznek, ez pedig teret ad a találgatásoknak, hogy a két egyébként fundamentálisan is erős projekt mikor indul el felfelé. Aki nem szeretne türelemmel várni, hanem az azonnali cselekvés híve, annak a BlastUP előértékesítése tökéletes választás, mely nincs kitéve a piaci bizonytalanságnak. A Blast ökoszisztéma koncepciója és innovatív technológiája teret ad a találgatásokra, hogy vajon mekkora potenciál van a projektben.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***