Mikor kezdődhet a következő altcoin season?

Kezd beindulni a kriptopiac, az izgalmak fokozódnak, a befektetőknek pedig egyre élesebbnek kell lenniük, hogy megtalálják a legnagyobb potenciállal rendelkező altcoinokat. Cikkünk igyekszik útmutatót adni, hogy milyen irányba, mely narratívákkal érdemes elindulni a bikapiac kezdetén. Mint mindig, a hangsúly most is az időzítésen van.

Folytatódik a BlastUP előértékesítése, itt a Blast ökoszisztéma első indítópultja!

A BlastUP úttörő indítópultnak számít, a Blast ökoszisztéma legmodernebb megoldása lehet, mely hamar elérte az 1 milliárd dolláros zárolt értéket a hálózatán. A Blast sikere is nyilvánvaló, hiszen 4,7 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze eddigi előértékesítési kampányában, ezzel fokozatosan felkeltve a korai befektetők figyelmét.

A BlastUP mottója a „Grow faster, earn more” magyarul annyit tesz ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. Ennek az elsődleges indítópultnak a célja, hogy csökkentse a belépési korlátot a blokklánc-alapú startupok számára, ezzel is biztosítva őket a sikerről.

A BlastUP token a projekt egyik sarokköve hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, extra staking kamatokhoz és exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és érj el többet a BlastUP segítségével! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát!

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

Előrejelzés az Avalanche számára

Az AVAX árfolyama jelentős zuhanást élt túl az elmúlt időszakban, egyheti vesztesége 24,96%, egyhavi vesztesége pedig 40,33% volt. Annak ellenére, hogy 2023 ősze óta az AVAX az egyik legstabilabb kriptovaluta, ez a piaci pánikhelyzet rendesen felforgatta árfolyamát, mely 27,56 – 48,97 dollár között mozog. Az RSI jelenleg semleges tartományban van (54/100), vagyis előfordulhat egy nagyobb volatilitás megérkezése.

Az AVAX ebből kifolyólag mindkét irányba elmozdulhat, ezt erősíti meg a MACD -0,30-as szintje is. Az optimisták a hathavi növekedésből kiindulva 60 dollár körülre teszik a következő ellenállást, melynek megtartása 82 dollárig repíthetné az AVAX árfolyamát, ellenkező esetben azonban 17,78 dollárig is visszaeshet.

Ezt várhatjuk a Celestia-tól

A TIA árfolyama úgy mozgott, mint egy hullámvasút: egy hét alatt 12,72%-ot, egy hónap alatt 20,99%-ot vesztett értékéből annak ellenére, hogy 2023 egyik legdominánsabb növekedését bemutató kriptovalutája volt. A TIA jelenleg 7,71 – 13,14 dollár között ingadozik, a következő nagy akadályt az egyszer már legyőzött 15,73 dolláros ellenállás jelentheti. Ennek ellenére, a bizonytalan környezetben figyelni kell a 4,86 dolláros támaszra is.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Celestia a bikapiac egyik legjobb választása lehet, árfolyamának azonban minél hamarabb be kell kerülnie a 15,73 – 21,17 dolláros tartományba. Ez a korrekció remek lehetőséget ad az átlagár csökkentésére.

StarkNet-elemzés áprilisra

Az STRK ingadozó volt, ahogyan a többi kriptovaluta is. Árfolyama visszaesett 1,06 – 1,99 dollár közé, ez pedig közel 40%-os havi esést jelent. A StarkNet nemrégiben jelentette be airdropját és a hálózat elindítását, ebből kifolyólag pedig lendülete még kitart.

Mivel az árak nem nyúlnak vissza túl régre, nehéz hosszú távú következtetést levonni. Azonban a technikai indikátorok a bikás trend felé hajlanak: az STRK-nak meg kellene tartania a 2,50 dolláros ellenállást, ez 3,43 dollárig tolhatná fel az árfolyamot. Ha azonban kitart a bizonytalanság, akár 0,63 dollárig is visszaeshet az árfolyama.

Következtetés

A bikapiac itt van, elkezdődött, az elmúlt napokban tapasztalt korrekció pedig remek belépési lehetőségeket teremt a későn érkező befektetők számára. Az olyan kriptovaluták, mint az OP, az AVAX, a TIA vagy az STRK rövid távon volatilisek lehetnek, hosszú távon azonban tuti befutók. Aki most szeretné megvédeni magát a pánikhelyzettől, annak érdemes szemügyre vennie a BlastUP előértékesítését, mely immunitást kínál a piaci kilengésekre. Ez az innovatív projekt a Blast ökoszisztéma gerincét képezheti majd, a projektben rejlő potenciál pedig szinte végtelen!

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***