Előrejelzések erre a hétre – szakértők választásai a nyereség maximalizálásához

A kriptovaluta piac továbbra is pörög, a bikapiac előszobájában döntő fontosságú, hogy mindenki a lehető legjobb alternatívákat válassza ki, a legjobb időpontban. Az elemzők arra számítanak, hogy a 2024-es bikapiac olyan lesz, melyet még nem tapasztalhattunk meg korábban sohasem! Ez az elemzés elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki azonosítani tudja a lehető legjobb projekteket a piacon.

A BlastUP átlépte a 4,7 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,7 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Polkadot mozgásai a korrekció után

A DOT jelenleg 6,52 – 7,53 dollár között ingadozik, a piaci korrekció jelentősen megtépázta az addig kiváló teljesítményt nyújtó kriptovaluta teljesítményét. Azóta viszont egy hét alatt 8,02%-ot ugrott annak ellenére, hogy egyhavi vesztesége 17,02%. Az elmúlt hat hónapot tekintve a DOT továbbra is 76%-os pluszban van. A technikai indikátorok közül érdemes kiemelni az RSI 60/100-as értékét, mely semlegesnek mondható, kiegyensúlyozottságra utal.

A DOT árfolyamához legközelebb a 7,91 dolláros ellenállás van, melyet, ha megugrana, akkor könnyedén eljuthatna 8,92 dollárig. Ellenkező esetben lefelé kell nézegetni, ahol az 5,89 dolláros és a 4,88 dolláros támaszok kulcsfontosságúnak bizonyulhatnak.

Betekintés a Pepe mozgásába

A PEPE jelentős emelkedést mutatott az utóbbi időben. Az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta és egyik legismertebb mémcoin az elmúlt félévben 605%-ot emelkedett. Ennek ellenére az elmúlt hónapban 11,17%-kal csökkent a PEPE értéke, mely jelenleg 0,00000497- és 0,0000066 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 20%-ot erősödött, legközelebbi ellenállása pedig 0,00000723 dolláron található.

Előrejelzések szerint óvatosan kell a PEPE-hez közeledni a következő hetekben. Amennyiben sikerül áttörni a 0,00000723 dolláros ellenállást, az árfolyam elindulhat felfelé. A 67/100-as RSI és 78/100-as sztochasztikus mutató arról árulkodik, hogy a PEPE piaci pozíciója rendkívül erős, közössége támogató. Lefelé is érdemes azonban nézelődni, ahol a 0,00000397- és 0,00000234 dolláros támaszok lehetnek kulcsfontosságúak. A MACD azonban növekedésre utal.

Jövőbeli kilátások a Bonk számára

A BONK árfolyama szenzációs felfutást produkált az elmúlt félévben: a mémcoin árfolyama 6250%-kal emelkedett, mellyel a 0,0000153 – 0,0000242 dolláros árfolyamban kereskedik április végén. A technikai indikátorok ennek ellenére semlegesek, mivel az elmúlt hónapban közel 8%-ot esett a BONK értéke.

A jövőbe tekintve, a BONK akár 0,0000277 dollárra, durvább esetben akár 0,0000366 dollárra is felérhet, mely fantasztikus kilátásokat helyez a mémcoin elé. Amennyiben viszont egy erősebb korrekció éri a piacot, úgy a 0,0000098 dolláros támaszra kell figyelni. Ha ez is megtörik, akkor a 0,0000085 dollár nyújthat biztonsági hálót.

Következtetés

A piaci elemzések egyértelműen azt sugallják, hogy az olyan felkapott tokenekben, mint a DOT, a PEPE vagy a BONK még bőven van potenciál, ugyanakkor ez a növekedés korlátozott. Amennyiben egy korai szakaszban lévő, magas megtérüléssel rendelkező projektet keresel, érdemes a BlastUP előértékesítési kampányát kihasználni. A Blast ökoszisztéma gerince, innovatív technológiájának köszönhetően egyértelműen a legjobb választás lehet a 2024-es bikapiacra.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***