Kriptovaluták, melyek 2024-ben a pénzügyi szabadságot elhozhatják

A kriptovaluta piac és a tőzsde elkezdett felpörögni, az eszközök árfolyama pedig rég nem látott szintekre emelkedett. Ez a cikk azokat a kriptovalutákat gyűjti össze, melyek idén hatalmas bevételekhez segíthetik hozzá a befektetőket stabil és dinamikus növekedésükkel. A segítségükkel biztosíthatod a szabad jövőt.

6 millió dollár felett a BlastUP, 1000%-os potenciális megtérülés!

Hatalmas figyelemnek örvend a BlastUP az utóbbi időben, a benne rejlő potenciálnak köszönhetően a kriptovaluta piac meghatározó szereplőjévé válhat. A Blast úttörő indítópultja már több, mint 15 ezer aktív felhasználóval rendelkezik.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése eddig hatalmas siker. A csapat a kampány során már több, mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, és egyes elemzők között egy olyan rejtett gyöngyszem, mely év végéig akár 1000%-kal is növekedhet!

>> Vásárolj BlastUP tokeneket a maximális hozamért! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát! A projekt elsődleges célja segíteni a kriptovaluta startupokat a gyorsabb növekedésben és a magasabb elérésben, mely a csapat mottója.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

Fennáll a bikás lendület az Ethereum számára

Az ETH ETH Price ETH Price árfolyama jelenleg 2800 – 3140 dollár között ingadozik, enyhe hét napos emelkedést tapasztalhattunk. Tegnap óta közel 4%-kal emelkedett a második legnagyobb kriptovaluta árfolyama, mely számára kulcsfontosságú lenne a 3352 dolláros ellenállás megtörése. A sztochasztikus mutató 96/100-as értéke felfokozott lelkesedésről, a 73/100-as RSI pedig túlvásárlásról tanúskodik. A MACD indikátor szintén pozitív, az emelkedő trend könnyedén folytatódhat.

Lenyűgöző rallyn van túl a Solana

A SOL SOL Price SOL Price árfolyama az elmúlt hat hónapban 167%-ot emelkedett, jelenleg pedig 160 dollár felett kereskedik. Az elmúlt 24 órában több, mint 12%-ot emelkedett a SOL árfolyama, ezzel annulálta hét napos értékvesztését. Az RSI 76/100-as értéke és a sztochasztikus mutató 95/100-as értéke arról árulkodnak, hogy az eszköz túlvásárolt, extrém bikás hangulat övezi. A 166,73 dolláros ellenállás megtörése kulcsfontosságú lenne, a támaszt 128 dolláron találjuk.

Küzdelmes időszak vár a Celestia-ra

A TIA árfolyama 8,51 – 10,23 dollár között ingadozott, az elmúlt hetekben, hónapokban nem találja a megfelelő irányt. Az elmúlt 24 órában több, mint 10%-kal emelkedett árfolyama, de még így is 5%-os értékcsökkenést mutat a hét napos grafikonon. A TIA számára rendkívül fontos lenne a 11,33 dolláros ellenállás megugrása, vagy legalább a 7,88 dolláros támasz megtartása.

A Sei hathavi növekedése elképesztő

A SEI lenyűgöző teljesítményt nyújtott az elmúlt félévben, árfolyama több, mint 260%-kal nőtt. Az elmúlt 24 órában a SEI árfolyama több, mint 20%-kal nőtt, ezzel újra 0,54 dollár felett található. A projekt számára kulcsfontosságú lenne a 0,62 dolláros ellenállás megugrása, azonban az extrém lelkes sztochasztikus mutatók és RSI arról árulkodnak, hogy az eszköz túlvásárolt.

Következtetés

A kriptovalutákkal könnyedén elérhető lehet a pénzügyi szabadság, ugyanakkor az ETH és a SOL méretükből adódóan felülről korlátosak. A TIA és a SEI kisebb projektek, viszont rendkívül volatilisek. Az igazi áttörést egyértelműen a BlastUP jelentheti, mivel korai fázisából és technológiai fölényéből adódóan könnyedén emelkedhet árfolyama az egekig. A Blast ökoszisztémában betöltött helye megkérdőjelezhetetlen választássá teszi.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***