Az elemző szerint június ezekről az altcoinokról fog szólni

A kriptovaluták iparában nem ritka a gyors növekedés és a hatalmas megtérülés. A tapasztalt befektetők folyamatosan keresik az ilyen lehetőségeket. A 2024-es bikapiac következő szakaszában a következő kriptovaluták exponenciális növekedést mutathatnak be az uralkodó narratívának köszönhetően. Cikkünk bemutatja, mely kriptovalutákról szólhat június.

BlastUP előértékesítés: kiszámíthatóság volatilis időkben

Az előértékesítési tokenek immunisak a piac hullámzásaira azáltal, hogy fix árakon megvásárolhatók a kampány különböző szakaszaiban. Ezáltal a BlastUP rendkívül kiszámítható árfolyamokon mozoghat a következő időszakban, ez pedig hatalmas előny lehet!

A BlastUP a Blast ökoszisztéma első indítópultja, az egyetlen Layer 2-es megoldásé, mely natív hozamot kínál nemcsak a stablecoinokra, hanem az Ethereumra is. Az előértékesítési kampány sikerét mutatja, hogy a platform néhány hét alatt több, mint 7 millió dolláros finanszírozásra tett szert, mely a tapasztalt befektetők elismerését mutatja.

A BlastUP tokenek előzetes értékesítése továbbra is folyamatban van, ez pedig lehetőséget ad a befektetőknek, hogy a lehető legalacsonyabb áron fektessenek be ebbe az ígéretes projektbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a lehető legjobb áron! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát! A projekt elsődleges célja segíteni a kriptovaluta startupokat a gyorsabb növekedésben és a magasabb elérésben, mely a csapat mottója.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

Kilátások a NEAR Protocol számára

A NEAR erőteljes növekedést mutatott az elmúlt félévben, árfolyama 345%-kal nőtt. A token jelenlegi árfolyama 6,71 – 8,68 dollár között ingadozik, ugyanakkor az elmúlt héten 11%-ot meghaladó értéknövekedésnek lehettünk szemtanúi. Amennyiben a NEAR meg tudja ugrani a 9,59 dolláros ellenállást, a bikás trend tovább erősödhet. Lefelé az 5,65 dolláros támasszal kell vigyázni. Az RSI 39/100-as értéke és a MACD is semleges tartományban mozognak.

Egyenletes emelkedésre készül az Avalanche

Az AVAX árfolyama az elmúlt hat hónapban 81,66%-kal nőtt. A token árfolyama jelenleg 32,07 – 38,45 dollár között ingadozik. Az RSI 40/100 alatt van, a MACD-szint pedig negatív, tehát a trend gyenge. A legközelebbi ellenállás 41,30 dollárnál található, ezt követi a 47,68 dolláros szint. A támaszok 28,53 dollárnál és 22,15 dollárnál találhatók.

Kiugrási lehetőség a Jupiter előtt

A JUP 2024-es listázása óta 3600%-os értéknövekedést mutatott be, ugyanakkor a múlt héten közel 10%-kal esett vissza a token árfolyama. Jelenleg 1 – 1,32 dollár között ingadozik. A nagy rally utáni korrekció természetesen teljesen egészséges, a projekt ettől függetlenül fundamentálisan rendkívül erős. A Solana-hálózat első számú DEX-e arra készül, hogy megugorja az 1,48 dolláros ellenállást. Ehhez a 0,84 dolláros támasz megtartása szükséges.

Következtetés

Rendkívül erős altcoin-seasont hozhat 2024 nyara, melyben érdemes lesz a NEAR-re, az AVAX-ra és a JUP-ra figyelni. A parabolikus növekedést azonban egyértelműen a BlastUP hozhatja el. A Blast ökoszisztéma gerince innovatív technológiájának és elkötelezett csapatának köszönhetően könnyedén csúcsra érhet idén.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***