100-szoros növekedést hozhat, amikor az Ethereum belép a „banánzónába”

Az Ethereum ismét címlapokra került, miután a múlt héten hatalmas nyereséget könyvelhettek el a befektetők. A 2024-es bikapiac slágertémája a forró narratívák mellett mindenképp az Ethereum-ETF lehet. Cikkünk betekintést nyújt abba, hogy a legfrissebb hírek mely kriptovaluták növekedését idézhetik elő a következő időszakban.

A BlastUP előértékesítés utolsó hete, 35% kedvezménnyel!

Elérkezett a BlastUP előértékesítési kampányának utolsó hete. A mindössze néhány hónapja elindított projekt figyelemreméltó sikert ért el, a kampány során több mint 7 millió dollár gyűjt össze, és több mint 17 ezer befektető vett benne részt. Itt az utolsó esély, mielőtt a $BLP ára megemelkedik.

előértékesítés, blastup, befektetés

 

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az airdropok-ban való részvételt, az IDO-részvételekért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking platformon keresztül.

Az előértékesítés május 31-én véget ér, így már csak néhány nap maradt csatlakozni a Blast úttörő indítópultjához. A BLP token várható jegyzési ára 0,1 dollár lesz, azonban most még lehetőséged van arra, hogy 0,065 dollárért beszerezd őket.

>> Utolsó esély – szerezd be $BLP tokenjeid május vége előtt! <<

Rövid távú előrejelzés a NEAR Protocol számára

A NEAR jelenleg 7,31 – 8,35 dollár között ingadozik. A legközelebbi ellenállás 8,80 dollárnál található. Amennyiben ezt a szintet sikerül megugrani, elkezdődhet a parabolikus mozgás. Ehhez a 6,80 dolláros támaszt szilárdan kell tartani. Az elmúlt hónapban 12,88%-ot emelkedett a NEAR árfolyama, az RSI-je 45/100, vagyis semleges tartományban mozog. A MACD enyhén negatív.

Az Optimism helyzetének áttekintése

Az OP jelenleg 2,29 – 2,90 dollár között ingadozik, legközelebbi ellenállása 3,26 dollárnál található, támasza pedig 2,05 dolláron. Az elmúlt héten 6,40%-kal, az elmúlt hónapban pedig 11,65%-kal emelkedett a Layer 2-es projekt értéke. RSI-je jelenleg 55/100, ami semlegesnek mondható, MACD-je is pozitív, ami impulzív mozgásra utal.

Az Arbitrum árfolyama is felfuthat

Visszafogottabb teljesítményt nyújtott az utóbbi időben az ARB árfolyama, mely jelenleg 1,01 – 1,32 dollár között ingadozik. A következő ellenállás 1,44 dollárnál található, mely elérhető lehet, ha meg tudja tartani stabilan a 0,88 dolláros támaszt. Az elmúlt héten újra 27%-os emelkedést mutatott be a projekt, ezzel visszatértek a bikás remények. Az RSI 51/100-as értéke és a MACD 0,005-ös értéke pozitív kilátásokat helyeznek előtérbe.

Impulzív mozgások a Starknet környékén

Az STRK árfolyama jelenleg 1,09 – 1,36 dollár között ingadozik, az elmúlt héten közel 25%-os értéknövekedést tapasztalhattak befektetői. A nemrégiben listázott token indulás óta 552,93%-ot emelkedett, következő ellenállása 1,46 dollárnál található. RSI-je 58/100-as, 0,012-es MACD mellett a lendület erős maradhat.

Következtetés

Az Ethereum-ETF kapcsán érdemes lesz figyelni a NEAR-re, az OP-re, az ARB-ra és az STRK-ra is, felfutásuk szinte borítékolható. A Layer 2-es és AI-projektek mellett azonban a BlastUP-ot is ki kell emelni, mely a Blast ökoszisztéma gerinceként, innovatív technológiájának köszönhetően akár piacvezető is lehet a bikapiac végére.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***