Az égig emelkedhet a PEPE és a BONK, de a BlastUP is ígéretesen terjeszkedik!

Jelentős növekedést mutatott a két leginkább felkapott mémcoin, a PEPE és a BONK az utóbbi időben, ezzel pedig kétség sem fér hozzá, hogy a 2024-es bikapiac két legkomolyabb szereplőjéről lehet szó. A globális kereskedői érdeklődés a BlastUP-pal kapcsolatban is növekszik, hiszem kulcsfontosságú partnerségre tettek szert. A felfokozott piaci hangulat és az izgalmak arra engednek következtetni, hogy történelmi bikapiac vár ránk!

Hamarosan véget ér a BlastUP előértékesítése – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Kilátások a Pepe számára

A PEPE árfolyama jelenleg 0,00000497 – 0,0000066 dollár között ingadozik, az elmúlt hét során 38%-os növekedést mutatott, azonban egyhavi változása -4,91% volt. A hathavi adatok alapján a PEPE még mindig az egyik legerősebb top 100-as token, mivel közel 500%-os növekedést mutatott be.

A PEPE-re nézve optimista kilátásokat támaszt elénk az elmúlt hat hónap, mely során szinte leuralta a teljes piacot a növekedést tekintve. Ennek ellenére érdemes óvatosan közelíteni a projekthez, mivel jelenlegi árfolyama mind a 10-, mind a 100 napos mozgóátlag alatt található. A 0,00000723 dolláros ellenállásról való visszapattanással könnyedén visszaeshet árfolyama 0,00000397 dollárig.

Hatalmas rally után stabilizálódik a Bonk

A BONK kereskedése jelenleg 0,0000153 – 0,0000242 dollár között zajlik, egyheti emelkedése 70,79%, míg egyhavi emelkedése szerény 4% volt a geopolitikai pánik miatt kitörő korrekciónak köszönhetően. Az elmúlt félévben a BONK több, mint 4500%-ot emelkedett, mellyel még a PEPE-t is túlszárnyalja!

A BONK esetében a 0,0000276 dolláros ellenállás áttörése kulcsfontosságú lehet. Amennyiben innen visszapattan az árfolyam és nem enyhül a bizonytalanság, úgy könnyedén beeshet az árfolyam 0,0000098 dollárig. A BONK árfolyama semleges tartományban mozog, az RSI értéke 47/100. Növekedési potenciál még bőven van a projektben hosszú távon.

Következtetés

Narratívától függetlenül a PEPE és a BONK lenyűgöző növekedést mutatott, a két mémcoin szó szerint leuralta a piacot – éppen ezért merül fel a befektetőkben, hogy meddig növekedhet még ez a két projekt. Az innovatív technológiával felszerelt BlastUP azonban fiatal és alacsony kapitalizációs projekt révén akár a végtelenig is növekedhet, ezt erősíti meg a Blast ökoszisztéma szilárd alapja.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***