A Bitcoin felezése után ezekre az altcoinokra kell figyelni – nagy megtérülés vár ránk!

A Bitcoin felezési eseménye gyakran felpörgeti a kriptovaluta piacot. A 2024-es bikapiac során a befektetők arra számítanak, hogy a felezés után kezdődik el igazán a parabolikus növekedés. Míg a világ vezető kriptovalutája a piac több, mint felét teszi ki, más kis szereplők a háttérből előléphetnek. Cikkünk célja a legígéretesebb altcoinokat bemutatni a vissza nem térő megtérülés eléréséért.

Hamarosan véget ér a BlastUP előértékesítése – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

előértékesítés, blastup, befektetés

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Vegyes mozgások után itt az Ondo

Az Ondo esetében a közelmúltban tapasztalt korrekció a lehető legrosszabbkor jött. A jelentős növekedést mutató altcoin most egy adott csatornában mozog, innen csak a piaci bizonytalanság enyhülésével tud kitörni. Sem a vevők, sem az eladók nem tudják kontrollálni az árfolyamot.

A jelenlegi kereskedési minták alapján a kereskedők óvatos optimizmussal közelítenek az Ondo felé, mely hosszú távon egyértelműen a bikapiac egyik favoritja lehet, ugyanakkor a közelgő fejlemények rendkívüli hatással lehetnek árfolyamára.

Óvatos a Pyth befektetőinek hangulata

A Pyth Network idén januárban robbant be a köztudatba, köszönhetően annak, hogy a Solana ökoszisztéma ennyire felkapott. Az árfolyam 40%-os korrekciót követően stabilizálódni tudott, azonban a kulcsfontosságú ellenállások megtöréséhez szükség van arra, hogy a piac bikás impulzusokat kapjon és a vevők fölénybe kerüljenek.

Az optimizmus a Pyth Network kapcsán nemcsak fundamentális értékéből, hanem a közösség erejéből is adódik. Az eszköz amint megtöri a következő ellenállást, vélhetően visszaáll egy robusztus növekedési pályára, mely az árfolyamot új csúcsra emelheti.

A korrekció ellenére növekszik a Pepe

A PEPE közelmúltbeli teljesítménye rendkívüli szembetűnő volt a piac egésze számára, hiszen a korrekciós hetek ellenére tudott piaci átlagot meghaladó növekedést produkálni, mely első sorban dinamikusan növekvő közösségének köszönhető. Egyes kereskedők óvatosak, ugyanakkor a legtöbben bizakodóak.

A piac hozzáállása a Pepe-hez rendkívül vegyes, első sorban spekulatív értéke miatt tartják a befektetők, ugyanakkor egy mémcoin-narratíva az egekbe repítheti árfolyamát. A közösség elkötelezettsége töretlen, érdemes rá figyelni.

Következtetés

A Bitcoin felezési eseménye után kulcsfontosságú, hogy még időben felvegyék a befektetők a pozícióikat, ehhez pedig az ONDO, a PYTH és a PEPE is remek alternatívát kínálnak. Azonban az igazán szemfüles befektetők már beszálltak a BlastUP előértékesítési kampányába, mely heteken belül véget érhet. A Blast ökoszisztéma háttere és innovatív technológiája piacvezető alternatívává teheti a BlastUP-ot!

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***