A szakértők szerint hatalmas rally vár néhány altcoinra a felezés után

A Bitcoin közelgő felezési eseménye előkészítheti a terepet a globális kriptopiac megugrásához. Az iparági elemzők olyan on-chain és fundamentális jeleket észlelnek, melyek a korábbi ciklusok során az égig repítette a piacot. A befektetők és kriptorajongók számára a mostani egy késői lehetőség, melyhez hasonló lehet már csak a következő ciklusban lesz.

A BlastUP átlépte a 4,6 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Erős ősz után gyengélkedik az Optimism

Az OP árfolyama 1,64 – 3,22 dollár között ingadozott az utóbbi időben, mely egy rendkívül széles skála. A közelmúltban heti 30%-os csökkenést tapasztalhattunk, de az egyhavi leértékelődés is meghaladta a 41%-ot. A korrekció ellenére az OP még mindig az egyik legjobb hathavi növekedést mutató kriptovaluta a maga 85%-val.

A közelmúltbeli esés fundamentálisan nem vett el semmit az Optimism értékéből, hosszú távon az egyik legbiztosabb Layer 2-es megoldás lehet. A legközelebbi ellenállás az OP számára 4,10 dollárnál található, ennek megugrása visszaállíthatná a bikapiaci pályára a projektet. Ellenkező esetben a 0,95 dolláros támasz nyújthat biztonsági hálót – vagy új belépési lehetőséget.

Rendkívüli volatilással néz szembe a Celestia

A TIA hatalmas leértékelődésen ment keresztül az utóbbi időben: egyhetes csökkenése 23,64%, egyhavi csökkenése pedig 39,35% volt. Ennek ellenére a TIA az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta volt, szenzációs 2023-as debütálását követően. Jelenleg a TIA 7,71 – 13,14 dollár között ingadozik, a bizonytalan piaci környezet azonban óvatosságra inti a befektetőket.

A jövőre nézve fontos lenne a TIA számára, hogy a 10- és 100 napos mozgóátlagot újra átlépje. Ebben az esetben célba vehetné a 15,73 dolláros árfolyamát, és hosszú távon a 21,17 dolláros második ellenállást is. Jelenleg az RSI értéke 32/100, vagyis az eszköz erősen túladott. A befektetőknek lehet érdemes kivárni a 4,86 dolláros támaszt belépés érdekében.

A Sei elemzése, előrejelzése

A Sei – mint az összes többi eszköz – hatalmas volatilitással nézett szembe az utóbbi időben. A SEI token ára múlt héten 34%-kal, múlt hónapban pedig 54%-kal csökkent. Hathavi emelkedése ennek ellenére még így is 380% felett van, árfolyama pedig 0,39 – 0,73 dollár között ingadozik.

Vegyes kilátásokkal néz szembe egyébként a projekt, mivel a 0,24 dolláros támasz nem tűnik túl erősnek. Amennyiben stabilizálódik a piaci környezet, úgy ezzel nem is kell foglalkozni, de a 0,91 – 1,24 dolláros tartomány jelenleg szintén nehéz feladatnak tűnik.

Következtetés

A Bitcoin felezési eseménye arra készteti a befektetőket, hogy új alternatívák után nézzenek, az OP, a TIA és a SEI pedig erre tökéletesen alkalmasnak tűnhetnek. Aki attól tart, hogy ezek a projektek méretükből adódóan felülről korlátosak, azoknak érdemes a BlastUP-ot közelebbről is megvizsgálni: a Blast ökoszisztémába való integrációja és a hiánypótló, innovatív technológia egyértelműen kiemeli a korai fázisban lévő projektek közül a BlastUP-ot, a benne rejlő potenciál pedig szinte végtelen.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***