Ez a hozzáértő, tapasztalt altcoin-befektetők stratégiája

Gyakran kihívássá válhat a pénzpiacokon profitot termelni, hiszen több ezer lehetőség közül kell a legjövedelmezőbbet kiválasztani. A kriptovaluták közül akadnak olyan projektek, amelyek csak rendkívül lassan, és olyanok is, amelyek pillanatok alatt képesek hatalmas megtérülést generálni. Cikkünk magába foglalja azokat az alternatívákat, melyek a tapasztalt befektetők is portfóliójukban tartanak a következő bikapiacon elérhető profit maximalizálásáért. Cikkünk öt alternatívát mutat be, mely ezt a célt szolgálja.

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér – utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

token előértékesítés

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

A Solana jelenlegi állapotában több, mint olcsó

A SOL SOL Price SOL Price jelenleg 131 – 161 dollár között ingadozik, az elmúlt héten árfolyama nemigazán változott, ugyanakkor az elmúlt hónapban közel 25%-kal csökkent értéke. 2023 egyik legjobban felkapott kriptovalutája jelenleg a 10- és 100 napos mozgóátlaga alatt van, ennek ellenére hathavi növekedése meghaladta a 350%-ot.

A SOL számára kulcsfontosságú lenne a 173,40 dolláros ellenállás leküzdése, ez akár 202,92 dollárig repíthetné az árfolyamát. Amennyiben erről visszapattanna az árfolyam, könnyedén 114 dolláron találhatnánk az Ethereum-killert. A technikai indikátorok vegyesek, az RSI és a MACD sem tud egyértelmű álláspontot kijelölni, semleges tartományban mozognak.

Bizonytalansággal küzdenek az Aptos befektetői

Az APT az elmúlt időszakban megélt mélységeket és magasságokat is, most pár korrekciós hét után úgy tűnik, szilárd bázist talált. A befektetők azonban óvatosak, várják, hogy kialakuljon a végleges piaci irány.

Megítélni, mi vár az APT-ra jelenleg hatalmas kihívás: nemcsak a befektetők, hanem a piaci környezet is rendkívül bizonytalan. Tekintettel a technikai indikátorok főként semleges tartományban történő mozgására, az is könnyedén előfordulhat, hogy az árfolyam egy ideig csak oldalazni fog.

Nincs egyértelmű jel a Starknet számára

A Starknet piaci teljesítménye az elmúlt hetekben nagy küzdelmet mutatott az eladók és vevők között, ami némi határozatlanságra utal. A kereskedési volumen mindkét fél oldaláról visszaesett, jelenleg nincs meg az egyértelmű irány, amerre a projekt elindulhat. Érdemes óvatosnak lenni.

Figyelembevéve a technológiai hátterét, a Starknet skálázhatósága és blokklánc-alkalmazások adatvédelme kétségtelenül a következő bikapiac egyik legbiztosabb választásává teszi. Az Ethereum háttere szilárd alapot biztosít a befektetők számára, ugyanakkor a rövid távú belépéssel lehet érdemes kivárni.

Következtetés

Amennyiben fordulni fog a Bitcoin-dominancia trendje, az altcoinok parabolikus mozgást fognak mutatni. A SOL, az APT és az STRK is remek választásnak bizonyulhat ehhez, ugyanakkor a BlastUP a rövid távú kockázatoknak is ellenáll előértékesítési szakaszában. A Blast ökoszisztémában betöltött szerep és az innovatív technológia, melyet a BlastUP képvisel, könnyedén piacvezetővé tehetik a következő években.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***