Ezeket az altcoinokba fektess a mostani korrekcióban az 50-100-szoros hozamért

Idén végre valahára megérkezett a bikapiac, mely első felfutása után egy egészséges korrekciót hozott el a piacra. Ez a korrekció vásárlási lehetőséget kínál a későn érkezők számára is, könnyedén lehet, hogy a mostani vásárlások fogják elhozni a hőn áhított 50 vagy akár 100-szoros megtérülést! Ez az elemzés azokat az ígéretes lehetőségeket mutatja be, melyekben benne van a potenciál, hogy a lehető legmagasabbra jussanak a bikapiacon!

A BlastUP átlépte a 4,6 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Jelenlegi Solana-kilátások a korrekció közben

A Solana árfolyama rendkívüli kilengéseket mutatott, a SOL SOL Price SOL Price árfolyama 118,70 – 184,63 dollár között mozog. Az elmúlt héten árfolyama 26,74%-kal, elmúlt hónapban pedig 27,49%-kal csökkent az értéke. Annak ellenére, hogy a hathavi növekedés még mindig 450% felett tart, ez a vegyes tendencia azt sugallja, hogy a SOL sem tud ellenállni a piaci volatilitásnak. Ennek ellenére az RSI semleges tartományban mozog, értéke 43/100.

A SOL a jövő megkérdőjelezhetetlen építőköve a kriptopiacon, de ehhez folytatnia kell stabil növekedési ütemét, és felül kell kerednie a 217,68 dolláros ellenálláson. Amennyiben ez sikerül, úgy célba veheti a 283,61 dolláros szintet is. Azonban, ha a medvés környezet erősödik, úgy akár 85,82 dollárig is visszaeshet az árfolyam, mely remek beszállót nyújthat a későn érkező SOL-rajongóknak.

Előrejelzés a Celestia számára

A TIA árfolyama úgy mozgott, mint egy hullámvasút: egy hét alatt 12,72%-ot, egy hónap alatt 20,99%-ot vesztett értékéből annak ellenére, hogy 2023 egyik legdominánsabb növekedését bemutató kriptovalutája volt. A TIA jelenleg 7,71 – 13,14 dollár között ingadozik, a következő nagy akadályt az egyszer már legyőzött 15,73 dolláros ellenállás jelentheti. Ennek ellenére, a bizonytalan környezetben figyelni kell a 4,86 dolláros támaszra is.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Celestia a bikapiac egyik legjobb választása lehet, árfolyamának azonban minél hamarabb be kell kerülnie a 15,73 – 21,17 dolláros tartományba. Ez a korrekció remek lehetőséget ad az átlagár csökkentésére.

Kiegyensúlyozott XRP-előrejelzés

Az elmúlt héten az XRP XRP Price XRP Price árfolyama több, mint 20%-ot esett. Hathavi változása szinte nulla, nem igazán haladt együtt a piac többi szereplőjével. A Ripple Labs által fejlesztett XRP árfolyama 0,41 – 0,62 dollár között ingadozik, a mutatók azt sugallják, hogy az XRP most fog elmozdulni 5 éve tartó konszolidációs csatornájából.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve az XRP-nek át kellene törnie a 0,74 dolláros ellenállást, és el kell kerülnie a 0,31 dolláros támaszt. A technikai indikátorok szerint semleges tartományban van az XRP, az RSI értéke 47/100, a sztochasztikus mutató értéke egy fokkal pozitívabb, az 63/100. Ha az erős közössége megmarad és a piaci környezet stabilizálódik, úgy könnyedén elindulhat végre felfelé az XRP árfolyama is.

Következtetés

A SOL, a TIA és az XRP is visszautasíthatatlan lehetőségeket kínálnak, ugyanakkor a jelenlegi viszonytagságos környezetben érdemes lehet erre a volatilitásra immunis, előértékesítési fázisban lévő projektet választani. A BlastUP ígérete, innovatív technológiája és a Blast ökoszisztéma adta háttér olyan tényezők, melyek megkerülhetetlenek egy stabil projekt azonosításakor. Jelenleg a BlastUP lehet a piac legjobb választása!

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***