A BlastUP könnyen túlteljesítheti a Solana-t és a Polygon-t is!

Minden befektető máshogy dönt: egyesek a jól bevált, mások a feltörekvő projektekbe fektetnek. A Solana és a Polygon már régi szereplők a piacon, az általuk kivívott elismerés megkérdőjelezhetetlen. Szakértők szerint azonban 2024-ben megjelent egy új szereplő a piacon, amely mindkét korábbi projektet felülmúlhatja. A következő bikapiacon kulcsfontosságú figyelmet érdemes szentelni a BlastUP-nak!

A BlastUP akár 1000%-kal is emelkedhet év végéig!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

előértékesítés, blastup, befektetés

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Lelassulni látszik a Solana lendülete

A SOL SOL Price SOL Price árfolyama az elmúlt hat hónapban 200% feletti növekedést produkált, ugyanakkor az elmúlt hetekben ez a lendület eltűnt: egyheti értékvesztése majdnem 20%, egyhavi pedig majdnem 40% volt. A SOL jelenleg 127,30 – 154,40 dollár között kereskedik, az RSI-je pedig 46/100, vagyis semleges tartományban van. A SOL-nak rendkívül fontos lenne a 170 dolláros ellenállás megugrása, hogy újra elindulhasson 197 dollár felé. Ellenkező esetben újra a 89,49 – 116,59 dolláros tartományban ragadhat.

A Polygon mozgása közelebbről

A MATIC árfolyama az utóbbi időben visszahúzódott 0,68 és 0,76 dollár közé, eltávolodva a 0,81 dolláros ellenállástól. Jelenleg a 0,64 dolláros támasz felett kereskedik, elmúlt hathavi értéknövekedése elenyésző. Múlt héten közel 9%-kal, múlt hónapban pedig több, mint 33%-kal csökkent az értéke. Az RSI szerint jelenleg túladott a MATIC token, 10- és 100 napos mozgóátlagai is meredeken csökkennek. Érdemes óvatosan közeledni felé.

Következtetés

Előfordulhat, hogy ez a visszahúzódás remek lehetőség a SOL-ba vagy a MATIC-ba fektetni, ugyanakkor rövid távon nem tudni, milyen irányban halad tovább a piac. Éppen ezért az elemzők azt javasolják, hogy vessünk egy pillantást az előértékesítési szakaszban lévő projektekre, melyek immunisak a piaci bizonytalansággal szemben. A BlastUP, a Blast ökoszisztéma szerves részeként, innovatív technológiájával a piac meghatározó szereplője lehet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***