Váratlan kriptovalutákra fogad szakértőnk május utolsó napjaiban

Szakértőink május utolsó napjaiban váratlan lehetőségeket jelölnek meg, melyek megtérülése túlteljesítheti a piacot. A jelenleg, 2024-es bikapiac legfontosabb stratégiája az időzítésen és a megfelelő narratíván múlik. A cikkünk által bemutatott kriptovaluták megfelelő választások lehetnek a közelgő parabolikus felemelkedésre.

A BlastUP előértékesítés utolsó hete, 35% kedvezménnyel!

Elérkezett a BlastUP előértékesítési kampányának utolsó hete. A mindössze néhány hónapja elindított projekt figyelemreméltó sikert ért el, a kampány során több mint 7 millió dollár gyűjt össze, és több mint 17 ezer befektető vett benne részt. Itt az utolsó esély, mielőtt a $BLP ára megemelkedik.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az airdropok-ban való részvételt, az IDO-részvételekért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking platformon keresztül.

Az előértékesítés május 31-én véget ér, így már csak néhány nap maradt csatlakozni a Blast úttörő indítópultjához. A BLP token várható jegyzési ára 0,1 dollár lesz, azonban most még lehetőséged van arra, hogy 0,065 dollárért beszerezd őket.

>> Utolsó esély – szerezd be $BLP tokenjeid május vége előtt! <<

Impulzív mozgások a Starknet környékén

Az STRK árfolyama jelenleg 1,08 – 1,35 dollár között ingadozik, az elmúlt héten 2,5%-kal csökkent értéke az azt megelőző kiugrás után. A nemrégiben listázott token indulás óta 500%-ot emelkedett, következő ellenállása 1,46 dollárnál található. RSI-je 40/100-as, MACD-je szerint a lendület erős maradhat.

Kiugrási lehetőség a Jupiter előtt

A JUP 2024-es listázása óta 3700%-os értéknövekedést mutatott be, ugyanakkor a múlt héten közel 10%-kal esett vissza a token árfolyama. Jelenleg 1,03 – 1,24 dollár között ingadozik. A nagy rally utáni korrekció természetesen teljesen egészséges, a projekt ettől függetlenül fundamentálisan rendkívül erős. A Solana-hálózat első számú DEX-e arra készül, hogy megugorja az 1,37 dolláros ellenállást. Ehhez a 0,84 dolláros támasz megtartása szükséges. RSI-je 47/100 a cikk írásakor.

Következtetés

Május utolsó napjai remek belépési szinteket generáltak a befektetők számára, az STRK és a JUP is remek árfolyamon van, ha későn érkeztél meg a piacra. A BlastUP esetében azonban az idő vészesen fogy, ez az utolsó lehetőséged, hogy kedvező áron fektess be a BLP előértékesítésébe, mely a Blast-ökoszisztéma gerince.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***