Blockchain.com 125 millió dollár értékű Stellar airdropot jelentett be

A Blockchain.com kriptovaluta tárca bejelentette az első airdropját (mikor ingyen tokent/coint osztanak szét bizonyos feladat elvégzése után a felhasználók között). A vállalat az anti-Ripple Stellar Fejlesztési Alapítvánnyal (Érdekel a Stellar? Tudj meg többet.) állt össze és 125 millió dollár értékű stellar lumens (XLM) coint kívánnak szétosztani. Ezzel a kriptotörténelem eddigi legnagyobb airdropját és potenciálisan a legnagyobb adományozási akciót hajtják végre.

A Stellar a Blockchain első airdrop partnere miután kiadta az airdropokra vonatkozó útmutatóját“Olyan hálózatot és protokollt kerestünk, amely a skálázhatóságra van kihegyezve, egy aktív és dinamikusan növekvő ökoszisztémával,” mondta Peter Smith, a Blockchain CEO-ja. “A Stellar egyértelmű élenjáró és izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk világszínvonalú csapatukkal.”

A Blockchain közleményében hozzátette, a Stellar fogja nyitni a vállalat airdrop sorozatát. A cég szerint az airdropok fontos lépést jelentenek a szélesebb ökoszisztéma megerősítésében a decentralizáció és a hálózati hatás révén. A viszonylagos könnyedség és nulla költséggel járó airdrop akciók segítségével több millió felhasználót lehet elérni és bevezetni a kriptopénzek világába.

“Azzal, hogy exkluzív hozzáférést biztosítunk a kriptoeszközök új generációjához, segítségükkel az új és már meglévő felhasználók tesztelhetik, kipróbálhatják, kereskedhetnek és tranzaktálhatnak velük.” magyarázta Smith.

“A privát kulcsokkal felhatalmazzuk a felhasználókat arra, hogy ne csak tárolják a kriptóikat, de használják is. Cserébe [a Blockchain.com] hozzájárulhatunk egy nagyobb és sokkal aktívabb kriptoközösség kiépítéséhez, felhajtjuk a hálózati hatást amely révén az ökoszisztéma sokkal hasznosabbá és értékesebbé válik a többségnek…”

A 2011-ben alapított Blockchain.com a világ egyik legnépszerűbb kriptopénz tárcája több mint 200 milliárd dollár értékű végrehajtott tranzakcióval és 29 millió wallettal. Nem sokkal korábban jött ki a Lockbox névre keresztelt hardver tárcájával, amit a Ledger gyártóval közösen fejlesztett ki.

Az ingyen lumens azoknak lesz elérhető, akik rendelkeznek Blockchain online wallettal és várhatóan már a héten megindul a lumens osztás. Az XLM pillanatnyilag 25 dollárcentet ér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük