IOTA társalapító Serguei POPOV is ott lesz az isztambuli blokklánc csúcson

A IOTA társalapító Serguei POPOV is felszólal a 2019. február 20-án megrendezésre kerülő Blockchain Economy Istanbul Summit konferencián, melyet a Haliç Congress Center-ben, Isztambulban tartanak.

POPOV egyébként matematika professzorból vált IOTA társalapítóvá, és az IOTA projektje az egyik legismertebb blokklánc technológiai projekt a dolgok internete (IoT) területén. Emellett szakmai tanácsadóként részt vesz az AdHive, Cartesi, KIRIK és SteX munkájában. Kriptovalutákkal 2013 óta foglalkozik, az IOTA-t 2015-ben alapította David Sønstebø, Sergey Ivancheglo és Dominik Schiener-rel közösen.

A konferencián természetesen más, a kriptoközösségben jól ismert nevek is részt vesznek. Ott lesz Tim DRAPER milliárdos, A Wall Street Journal elemző és Fundstrat alapító Tom LEE, a szomszédos miniállam, Liberland elnöke Vit JEDLICKA, a máltai blokklánc kormánybiztos Cal EVANS, kik mind vezérszónokként szólalnak fel a régió legnagyobb blokklánc és kriptovaluta konferenciáján, mely angolul “Blockchain Economy Istanbul Summit” néven fut.

Jegyek már kaphatók a konferenciára, az árak 43 és 186 euró között változnak, aki kriptóval fizet, az 12% kedvezményben részesül. Az alkalom szerdai napra esik és előzetes információk szerint legalább 5000 résztvevőre számítanak a helyszínen és 10 000 online nézőt. További infó a teljes előadó listával megtalálható a rendezvény hivatalos honlapján: https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük