A BlockDAG 6,8 millió dolláros előértékesítése vonzza a befektetőket

A BlockDAG Network az innováció szimbólumává vált, miközben már jelentős forrást, 6,8 millió dollárt sikerült felhalmoznia előértékesítése során. Ez pedig jól előkészítette a terepet egy potenciális új piacvezető token megjelenésére. Ez a fejlemény a Dogecoin tranzakciós hullámával és az XRP áringadozásával szemben bontakozik ki, ami jelentős változások és lehetőségek időszakát jelzi a kriptovaluta szektorban.

BlockDAG előértékesítés

A Dogecoin tranzakcióinak emelkedése az áringadozások közepette

A Dogecoin, a szeretett mém érme a tranzakciók számának jelentős, 93%-os növekedését mutatta, szemben az ár 7%-os esésével. Az aktivitás felfutása rávilágít a Dogecoin közösség rugalmasságára és optimizmusára. Egyben utal a mögöttes erősségekre, amelyek az azonnali áresések ellenére is segíthetik a Dogecoin jövőbeli növekedést.

Az XRP áringadozása és a piac reakciói

Az XRP ezzel szemben a piaci szorongással küzd, mivel a nagyobb eladások hozzájárulnak az áringadozáshoz. Egy XRP bálnái bizonytalanságot okoztak a piacon, ami kihat az XRP árstabilitására és a befektetői bizalomra is. E kihívások ellenére a megnövekedett nyitott pozíciók száma és a származtatott piac volumene az XRP számára dinamikus piaci környezetet sugall. Így a jövő tele van potenciális fordulatokkal és lehetőségekkel is.

Ripple árak

A BlockDAG stratégiai lépése

A BlockDAG tokiói Shibuya városrészben tartott vitaindító előadása növelte a projekt láthatóságát, és bebizonyította elkötelezettségét a blokklánc technológia újradefiniálása iránt. Ez a stratégiai prezentáció és egy ambiciózus 600 millió dolláros terv felkeltette a globális befektetők érdeklődését. Ezzel pedig a BlockDAG a blokklánc térben megjelenő ígéretes versenyzőként pozícionálta magát.

A több mint 6,8 millió dolláros előértékesítés is a BlockDAG erőteljes piacra lépését mutatja, felülmúlva más kiemelkedő kriptovaluták, például az Ethereum korai eredményeit. Ez az értékesítés előtti siker, amelyet a stratégiai árazás és a befektetői elkötelezettség jellemez, alátámasztja a BlockDAG jelentős növekedési és piaci befolyási lehetőségeit.

Ahogy a Dogecoin demonstrálja a tranzakciós rugalmasságot, az XRP pedig az áringadozásokon keresztül navigál, a BlockDAG kiemelkedik értékesítés előtti diadalával és stratégiai kezdeményezéseivel. E fejlemények egymás mellé helyezése sokrétű képet ad a kriptovaluták piacáról, kiemelve a BlockDAG szerepét a blokklánc technológia és a digitális befektetések új korszakának üttörőjeként.

BlockDAG token

Csatlakozz a blokklánc forradalomhoz a BlockDAG segítségével

A BlockDAG jól megállja a helyét a piacon és elsőrangú befektetési választássá kíván válni. Miután már 2 millió dollárt a bányászat során már összegyűjtött, most 2024-re már fontos szereplővé szeretne válni. A korai befektetők 50%-os növekedést tapasztaltak befektetéseiken, az előértékesítés pedig 50-szeres megtérülést és figyelemre méltó 5000-szeres megtérülést ígér a bevezetést követően. Ez a BlockDAG-ot rendkívül vonzó befektetésként pozícionálja a következő évekre előrevetítve.

A BlockDAG a leggyorsabb Proof of Work (PoW) hálózatként tartja nyilván magát a kriptovaluták bányászatában. 30 blokk/másodperc tranzakciós sebességet és 10 blokk/másodperc visszaigazolási arányt céloz meg. Gyorsaságukról és környezetbarátságukról ismert bányászati megoldásai minden képzettségi szint számára alkalmasak. Használd ki ezt a példátlan befektetési lehetőséget.

Kriptobálnák a BlockDAG blokkláncán

Fektess be a BlockDAG előértékesítésbe most

Web: https://blockdag.network
Előértékesítés: https://purchase.blockdag.network
Telegram: https://t.me/blockDAGnetworkOfficial
Discord: https://discord.gg/Q7BxghMVyu

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***