Töltsd ki a Blockshow kvízt és nyerj!

A Blockshow Csapatnak van egy csodálatos híre!

Nemzetközi Blockshow kvízt szervezünk! Most 99%, 80%, 60%, 50% és 40% kedvezménnyel tudtok belépőjegyet vásárolni a május 28-29-én Berlinben megrendezésre kerülő Blockshow Európa 2018 rendezvényre, amelynek fővédnöke és szervezője a CoinTelegraph! Ne maradjatok le Európa legfontosabb kriptopénzes találkozójáról!

Te vagy Szatosi? Akkor a BlockShow 2018-on a helyed!

A korábbi rendezvényekhez hasonlóan a BlockShow bemutatja a legérdekesebb blokktech applikációkat, legfrissebb trendeket minőségi tartalmat kínálva és persze bőven nyújt alkalmat hálózat- és üzletépítésre is a résztvevőknek. A BlockShow egyre nagyobb és aktívabb a blokklánc témájú konferenciák terén és bőven kínál elfoglaltságot az összes vendégnek.

A berlini rendezvényre legalább 30 nemzetközileg jegyzett blocktech szakértő, startupper, fejlesztő és befektető fog előadást tartani. A májusi BlockShow Európa 2018 konferenciára több mint 3 000 résztvevőt várunk és a kiállítóteremben több mint 150 startup projekt termékei és szolgáltatásai lesznek megtekinthetők miközben már több mint 120 szervezet és vállalat biztosította támogatásáról a szervező csapatot. Az idei konferencia legalább ötször akkora mint a müncheni volt múlt év áprilisában.

A játékban bárki részt vehet! Annyi a dolgotok, hogy minél gyorsabban válaszoltok a kérdésekre, megosszátok a közösségi oldalatokon és már csak a sorsolásra kell várni! A játék május 1 – 9 között zajlik és a nyereményeket véletlenszerűen osszuk szét a szerencsések között május 10-én:

10 jegy 99 % kedvezménnyel
10 jegy 80 % kedvezménnyel
10 jegy 60 % kedvezménnyel
10 jegy 50 % kedvezménnyel
10 jegy 40 % kedvezménnyel,

A játékhoz kattintsatok IDE!

Siessetek a kvízzel, mert már csak 7 napig lehet játszani.

Sok szerencsét mindenkinek és találkozzunk Berlinben!

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük