Blokkláncon működő alapkezelő platform érkezik, ez a Galaxis Network

A Galaxis Network a Solidity Services blokklánc szakértő fiataljainak legújabb terméke. A projekt mögött álló csapat már 2018 óta fejleszt blokklánc alapú megoldásokat. A decentralizált finanszírozás iránti lelkesedésük töretlen, ennek gyümölcse most a Galaxis Network. De mi is ez valójában?

A Galaxis Network egy blokkláncon működő alapkezelő platformot kínál, amely azon vagyonkezelők munkáját segíti, akik magasabb passzív jövedelemmel és alternatív eszközosztályokkal szeretnének magukhoz új ügyfeleket csábítani. A platform a portfóliókezelőknek segít leküzdeni a decentralizált pénzügyi piacok által igényelt technikai és tudásbeli akadályok leküzdését biztonságos és átlátható környezetben.

A blokklánc megoldás idén bejutott azon projektek közzé, amelyeket az F10 Fintech Incubator and Accelerator zürich-i vállalat támogat. A Galaxis finomhangolására induló 2 hetes program augusztus 25-én kezdődött. A kezdeményezés piacra lépését nemcsak az F10, hanem több világszínvonalú pénzügyi vállalat és pénzügyi szakértő is segítette. A program ideje alatt a Galaxis Network mögött álló csapatnak lehetősége volt felfedezni a piacra jutás lehetőségeit. Eszközkezelőkkel, szabályozókkal találkozhattak, akik már komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek a blokklánc iparban.

A projekt előrehaladását a Block.IS is támogatta. A Galaxis Network alapítója Brezovszki Máté azt nyilatkozta, hogy “a Block.IS a projekt koncepcióját valósággá változtatta, amelyet most végre piacra tudunk dobni.”

Brezovszki Máté Isztambulban, 2020. január – Decentralizált vagyonkezelő pénzügyi megoldás, amelyet blokklánc technológia hajt – a BlockIS zsűrije előtt

A BlockIS kísérleti fázisának befejeztével a Galaxis készen áll a piaci megjelenésre. A projekt úttörőnek számít a decentralizált pénzügyi ökoszisztéma és a hagyományos vagyonkezelési piac összekapcsolásában. Az F10 segítségével számos lehetőség nyílt meg az ötlet előtt. Emellett nem elhanyagolandó az sem, hogy a projekt egyenesen Svájcból kapott támogatást, mely a blokklánc és a kriptovaluták paradicsomának számít Európában.

Nicklas Peyk Millgaard, a @ Galaxis Network társalapítója a kéthetes program alatt a zürich-i F10 irodájában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük