Bombajó befektetést keresel? Ezt a 2 kriptót veszi most mindenki

Az elmúlt 24 óra során az Ethereum értéke összesen 3 százalékkal tudott erősödni miközben a BTC árfolyam jelenleg BTC Price BTC Price dolláros szinten mozog. A bitcoin árfolyama az előző hét közepén 36,000 dollár alá ment, ami a legtöbb altcoin értékére is negatív hatást gyakorolt.

Az átmeneti megtorpanás azonban nem befolyásolta a Bitcoin Minetrix előértékesítését, így a kereskedők továbbra is elkapkodják a natív $BTCMTX tokeneket.

Ismét szárnyalhat az Ethereum

Az ethereum értéke november 22-én 2000 dollár alá esett, azonban ezt követően ismét a 2100 dolláros szinten mozgott az árfolyam. Jelenleg az Ethereum ETH Price ETH Price dolláron áll.

A volatilitás elsősorban annak köszönhető, hogy a napokban lemondott a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao. A botrányt elkerülve CZ vállalt a visszaélésekkel kapcsolatos felelősséget, és vállalta a 4.3 milliárd dolláros büntetés kiegyenlítését.

A piac pozitívan reagált a fejleményekre, aminek hatására a legtöbb kripto értéke hamar visszapattant.

eth-price-nov24

Ami talán még ennél is fontosabb, hogy az Ethereum árfolyama technikai oldalról kifejezetten bikás jeleket mutat.

Ezt igazolja az a tény is, hogy az FXStreet adatai szerint a 200 legnagyobb ETH kriptotárca 1 éven belül jelent meg a hálózaton.

Más szóval egyre több és egyre nagyobb kriptobálna bukkant fel az ethereum körül.

Szintén beszédes adat, hogy az elérhető ETH érmék száma közel 20 százalékkal csökkent 6 hónap alatt, amihez foghatót május óta nem lehetett tapasztalni.

A csökkenő kínálat így minden bizonnyal az eladási kedvet is le fogja nyomni, aminek köszönhetően az árfolyam tovább erősödhet.

A felsoroltak következményeként egyre növekszik az ethereum iránti kereslet, hiszen jelenleg összesen 422,000 aktív ETH tárca van a hálózaton. Ez az érték azt jelzi, hogy a kriptobálnák mellett az új befektetők száma is pozitív irányba változik.

A Binance bukást követően 60 milliárd dollárral nőtt a kriptoszektor mérete

Ahogy az látható, szemben a korábbi FTX-botránnyal, a Binance-szel kapcsolatban nem reagálta annyira drámaian a szektor, sőt.

A bitcoin értéke a november 22-i mélypontot követően 5 százalékkal tudott erősödni, ezt pedig a többi altcoin követte.

A kriptoszektor teljes mérete ennek köszönhetően közel 1.6 billió dollárra nőt, amihez hasonlót utoljára 2022 májusában láthattunk.

crypto-sector-heatmap-nov24

Vagyis elmondható, hogy az eddigi, spot Bitcoin ETF körüli optimizmust még CZ távozása sem volt képes megtörni.

Szintén hozzájárul a jelenlegi piaci hangulathoz, hogy a Binance bírságot követően kevésbé kell a befektetőknek aggódni a legnagyobb kriptotőzsde szabályos működésével kapcsolatban.

Végezetül nem csak a szektor, hanem a globális gazdaság is az erősödés jeleit kezdte mutatni. Az Egyesült Államok és Európa inflációs adatai javuló trendet követnek, így Amerikában sor kerülhet az alapkamat csökkentésére is hamarosan.

Bár továbbra is számos gazdasági kockázatot láthatunk, a szektor egyre inkább az erősödés jeleit mutatja.

Megállíthatatlan a Bitcoin Minetrix előértékesítése

Miközben a befektetők azt kutatják, milyen projektekkel lehet a közelgő bikafutamot a legjobban kihasználni, a Bitcoin Minetrix előértékesítése során befolyt összeg egyre gyarapodik.

Írásunk idején a csapatnak az ERC-20 BTCMTX tokenekből összesen 4.3 millió dollár értékben sikerült eladni.

bitcoin-minetrix-hu-main-nov24

A stake-to-mine protokollnak hála a befektetők biztonságosan élvezhetik a bitcoin bányászatával megszerzett jutalmat. Ráadásul eközben az eredeti befektetéshez is bármikor hozzá lehet férni.

A gyakorlatban, miután lekötötted a BTCMTX tokeneket, krediteket fogsz kapni. Ezeket kizárólag elégetni lehet, amiért cserébe felhőalapú bányászati teljesítményhez juthatsz majd hozzá.

Vagyis miközben stakelve tartod a kriptódat, egyre nagyobb mennyiségű teljesítménnyel fogsz rendelkezni, így a BTC után járó jutalmad is magasabb lesz.

A projekt előértékesítése az eddigi bevételek alakulása alapján úgy néz ki a 2024 április végi felezés előtt válik majd elérhetővé. Az előző három felezés során a bitcoin értéke sokszorosára emelkedett és a jelek szerint a következő felezés sem lesz kivétel.

Arról nem is beszélve, hogy jelenleg eleve egy bikás piacot láthatunk kialakulni, vagyis várhatóan a BTC értéke a felezésig sokat fog emelkedni.

bitcoin-minetrix-access

Mivel a Bitcoin Minetrix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen költséges eszköz nélkül is élvezni tudják a BTC jutalmakat, ezért várhatóan az előértékesítés üteme rohamosan gyorsulni fog a következő hónapok során.

Ezt bizonyítja, hogy mindössze két hónap alatt a Telegram csoport mérete 5400 főre duzzadt.

A csatlakozás során ráadásul lehetőséged van bankkártyával is fizetni, így a vásárlást valóban másodpercek alatt el tudod végezni. A stakelésre már a listázás előtt is lehetőséged van, aminek köszönhetően éves szinte több mint 130 százalék hozamot tudsz elérni.

Ha szeretnéd jobban megismerni a Bitcoin Minetrix izgalmas világát, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**