Botladozik a kriptoszektor, a Sonik előértékesítése mégis fénysebességgel halad előre

Miközben a legnagyobb mém érmék árfolyama negatív vizekre tévedt, a Sonik coin gyűjtése szélsebesen halad célja felé. Írásunk idején a célul kitűzött 2.098 millió dollárból már 350 000 dollár teljesült. A tempó pedig az idő múlásával csak gyorsulni fog.

Továbbá ilyen érdeklődés mellett nem tűnik valószínűtlennek, hogy a fejlesztőknek sikerüljön a listázást követően a 100 millió dolláros piaci részesedést teljesíteni.

Bár a Sonik coin nem köthető a Sonic a sündisznóhoz, a sokak által ismert látványvilág fontos szerepet játszik az érme jövőben várható eredményeiben. Ezért is tűnik lehetségesnek, hogy még a hátralévő 12 napnál is hamarabb le fog zárulni az előértékesítés.

A mém érmék többségével kapcsolatban el lehet mondani, hogy a siker kulcsa a dizájnban keresendő. Ilyen értelemben pedig a Sonik coin mindennel rendelkezik ahhoz, hogy a mém-kriptoszektor meghatározó szereplője válhasson belőle.

Irány a $SONIK

Sonik coin stakelés – Már 12.5 milliárd érmét kötöttek le a befektetők

Annak ellenére, hogy a Sonik coin egy mém érme, rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, ami miatt könnyen a legnagyobb tokenek táborához tud majd csatlakozni. Lehetőség van ugyanis az ökoszisztémában a $SONIK érmék stakelésére, amivel jelentős passzív profithoz juthatnak a befektetők.

Ha még nem találkoztál volna vele, a stakelés lényegében a Bitcoin bányászásához hasonló feladat. Azonban fontos különbség, hogy semmilyen költséggel nem kell számolnod a folyamat során, pusztán le kell kötnöd az érméidet -vagyis stakelned- és ezt követően automatikusan kapod majd a jutalmad.

A stakelésre a Sonik coin rendszere is lehetőséget nyújt, és írásunk idején éves szinten megközelítőleg 200%-os hozamra lehet számítani.

A Sonik coin weboldalán keresztül elérhető élő adatokból jól látszik, hogy már 12.5 milliárd érme került lekötésre, amivel 1 év alatt jelenleg 191% hozamot lehet elérni.

Sonik tokenomika

Az érmék kapcsán lényeges említést tenni a tokenomikáról. A teljes tokenkészlet mérete 299 792 458 000, ami elsőre egy teljesen véletlenszerű számnak tűnik. Azonban korábbi tanulmányaidból emlékezhetsz rá, hogy a fény másodpercenként pontosan ennyi métert tesz meg.

A készítők pedig ezzel a számmal nem kizárólag a kék sündisznó sebessége előtt szerettek volna tisztelegni. A Sonik coin csapata úgy véli, hogy a 100 millió dolláros méretet is sikerül legalább ilyen sebességgel elérniük.

Ez pedig nem tűnik teljesen légbőlkapott ötletnek, hiszen korábban a Pepe mérete egy időszakban még az 1.5 milliárd dollárt is meghaladta. Ehhez képest pedig a 100 millió dollár szinte elenyészőnek tűnik.

Az érmék 40%-a az előértékesítés ideje alatt kerül eladásra, 10% fedezi a likviditást, a fennmaradó 50% pedig kizárólag stakelés útján szerethető majd meg.

Szélsebesen csökken az elérhető $SONIK érmék száma

Írásunk idején a fejlesztőknek közel 350 000 dollárt sikerült gyűjteni, vagyis az előértékesítés nagyjából 17%-a teljesült. Az eddig elért sikerekben pedig egészen biztosan nagy szerepet játszik a projekttel megkereshető nem csak aktív, hanem passzív jövedelem lehetősége is.

Az eddigi eredmények alapján nem zárható ki, hogy akár egy héten belül lezárul a gyűjtés, így a lehetséges befektetőknek csak korlátozott idő áll a rendelkezésükre.

Abban az esetben, ha téged a stakelés érdekel jó hír, hogy minimálisan 7 napra lehet lekötni az érméket. Ezt követően pedig bármikor úgy dönthetsz, hogy felveszed az érméidet.

Sőt, akár azt is csinlhatod, hogy az érmék egy részért stakelve hagyod, míg a felvett $SONIK-ot eladod Uniswapon keresztül.

A jutalmad mértékét pedig az fogja meghatározni, hogy mekkora mennyiségű érmét kötöttél le.

Minden alkalommal, amikor egy új Ethereum érme jelenik meg a hálózaton, párhuzamosan fel fog szabadulni 9125 $SONIK érme is. Ezek pedig annak arányában lesznek majd szétosztva, hogy aktuálisan mennyi token van stakelve, illetve hogy te mekkora részt birtokolsz a likviditási medencében.

Sonik ütemterv

Vagyis ha a passzív bevétel a célod, abban az esetben érdemes lehet nagyobb mennyiségű $SONIK-ot vásárolni, hiszen így a passzív jövedelem mértéke is megnő.

A megszerezhető passzív bevétel azonban csak az egyik módja, hogy profitálni tudj a Sonik coin segítségével.

A listázás után komoly bikafutamra lehet számítani, így az állandó passzív jövedelem mellett kiaknázhatod a projekt értéknövekedését is.

Lehet, hogy a Sonik coin lesz a következő Pepe?

Amint azt már korábban is említettük, a Sonik coin gyűjtésének célja 2.098 millió dollár. Mivel kezdetben ekkora piaci részesedéssel fog indulni a projekt, ezért az árfolyam képes lesz rövid idő alatt is nagymértékű erősödésre.

Amennyiben az indulás után mindössze 2 millió dollár értékben vásárolnak a befektetők $SONIK tokeneket, abban az esetben is az előrtékesítés résztvevői 100% hozamra tesznek majd szert.

Ha pedig teljesül a fejlesztők 100 millió dolláros célja, abban az esetben hozzávetőleg 46-szoros növekedés érhető el. Máshogy kifejezve, ha csak 5000 forintot fektetsz be, azzal akár 230 000 forintot is szerezhetsz.

Természetesen semmi nem garantált, azonban a hasonló jellegű mém érméknél egyáltalán nem ritka, hogy a listázást követő napokban elérik a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

A várható sikerekben pedig egészen biztosan oroszlánszerep jut majd a Sonik coin stakelésének. Ezzel a lépéssel a fejlesztők elnézve a stakelés sikerét, sikeresen tudták megszólítani a befektetők azon rétegét, akik elsősorban a passzív jövedelemszerzésben érdekeltek.

A stakelésnek azonban a passzív jövedelmen kívül más szerepe is van. Mivel így feltehetőleg kevesebb érme kerül majd eladásra, a listázás idején a $SONIK árfolyama is gyorsabban tud majd erősödni.

Korábban a BTC20 is hasonló ökoszisztémával került listázásra, és mindössze néhány nappal az indulást követően az érme árfolyama közel 300%-ot tudott erősödni.

A YouTube kriptoszakértői imádják a Sonik coint

Az érme körüli pozitív hangulatot tovább fokozza a YouTube kriptoszakértőinek kirobban lelkesedése a projekttel szemben. A 107 000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains például úgy látja, nem elképzelhetetlen az indulás után a 20-szoros növekedés sem.

Mellette Crypto ZEUS pedig egészen addig megy, hogy a $SONIK akár a $PEPE sikereit is képes lehet megismételni.

A népszerű Crypto Bury pedig új vélekedik, a 10-szeres hozam teljesen valószínűnek látszik a listázást követő napok során.

Amennyiben szeretnél naprakész maradni a Sonik coinnal kapcsolatban, úgy érdemes lehet bekövetned a projekt X (korábban Twitter) csatornáját, illetve csatlakozni a Telegram csoporthoz.

Így tudsz $SONIK érméket vásárolni

Amennyiben kedvet kaptál a Sonik coinhoz, úgy érdemes lehet megfontolnod, hogy még az előértékesítés lezárása előtt csatlakozz.

A gyűjtés mindössze 1 szakaszból áll, vagyis minden résztvevő egységes áron tudja beszerezni a $SONIK érméket.

Ha szeretnél vásárolni csak egy MetaMask tárcára, illetve Ethereum vagy Tether érmékre lesz szükséged.

Amennyiben ezekkel rendelkezel csak kapcsold össze a tárcádat az előértékesítés felületével majd végezd el a tranzakciót az általad preferált kriptoval.

Ezt követően pedig ha szeretnéd, akár el is kezdheted az érméid stakelését.

Az idő viszont vészesen fogy, ezért érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépni.

Ha pedig szeretnéd még a vásárlás előtt alaposabban megismerni a Sonik coin különleges világát, látogass el még ma a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Megnézem az Sonik coin oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**