Mutasd meg a tehetséged és vegyél részt a SegWit2X bounty kampányában: össznyeremény $120 000

Kedves SegWit2X és B2X coin követők és támogatók, van egy szuper hírünk. A SegWit2X csapata bounty kampányokat hirdet, amelyeken keresztül tehetséges blokklánc fejlesztők lehetőséget kapnak arra, hogy prezentálják szakértelmüket a SegWit2X közösség felé. Cserébe szép summa üti a legjobb projekt, ötlet, megoldás kivitelezőinek a markát.

Mélyen hiszünk az innovaív technológiákban és azokat alkalmazó tehetségekben. A SegWit2X bitcoin fork elkötelezett az elosztott főkönyv fejlesztésében. Reméljük kiváló blokklánc szakértőkkel találkozunk a verseny során és a jövőben sikeresen tudunk együttműködni velük.

A tervezett 3 kampány a következő:

1. B2X App Verseny (összdíj $70 000 dollár B2X coinban)

A bounty kampány célja, hogy olyan applikációkat fejlesszetek, amik támogatják a B2X coin terjedését. Az app bármilyen kategóriát felölelhet, ami fontos, hogy a végfelhasználó (B2C) legyen a célközönség. A kampány teljes hossza 3 hónap, a potenciális nyertesek száma 1 és 5 között fog változni és a teljes pénznyeremény $70 000 dollár. Az appotok kompatibilis lehet bármilyen más kriptopénzzel, de a B2X coin támogatás kötelező feltétel.

Az appoknak a következő 2 elvárásnak kell megfelelniük:

  • termékkész működő megoldások.
  • legjobb koncepció, triviális megoldásoktól mentes.

Lehet mobilos alkalmazás (Android/IOS), webes applikáció vagy böngésző app.

2. B2X Bug Bounty (összdíj $30 000 dollár B2X coinban)

A következő bounty kampány két feltételt kell teljesítsen:

  • találj webes sebezhetőségeket (a jutalom $50 és $5 000 dollár között változik B2X coinban).
  • találj biztonsági rést a B2X kódban (a jutalom $5 000 dollár B2X coinban).

3. B2X Fejlesztési Bounty (összdíj $20 000 dollár B2X coinban)

A verseny célja a SegWit2X projekt fejlesztése. A legjobb megoldás részletes kódleírással jelentős B2X coin jutalomban fog részesülni: a jutalom összege $1 000 és $5 000 USD között változik B2X coinban.

Az összes ötletet és projektet a közösség fog értékelni. A kampányok ideje 3 hónap. A teljes coin nyeremény $120 000 USD B2X coinban.

További információkat a futó bounty kampányokról és a projekt technikai részleteinek megismerését a hivatalos honlapon tehetitek meg, vagy kövessetek minket a közösségi oldalaink egyikén.

https://t.me/Segwit2Xfork

https://twitter.com/Segwit_2X

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük