BTC vásárlás kedvező árakon a Switchere Online Tőzsdei Szolgáltatótól

A kriptopiac már tele van különböző, online kriptovaluta vásárlásra buzdító ajánlattal. Ugyanakkor csak kevés szolgáltató tudja garantálni a tisztességes feltételeket, valamint a megbízások időben történő teljesítését. De a Switchere-nél más a helyzet, hiszen egy engedéllyel rendelkező és minősített fiat-kripto tőzsdei szolgáltató.

A Switchere minden felhasználójának, egy egyszerű, átlátható felhasználói munkafolyamatot kínál és érdemes még azt is megemlíteni, hogy az első kriptovásárlások a honlapon történő regisztráció és ellenőrzés nélkül is elvégezhetőek. A kriptovásárlás teljes folyamata maximálisan automatizált, és a vevő pontosan azt kapja, amiért fizetett. Nincs tisztességtelen árazás vagy rejtett plusz költségek, a kriptovásárlások költési korlátai magasak, és ha azok teljes mértékben ellenőrizettek, a platform felhasználója bármiféle vásárlási korlát nélkül vehet kriptovalutát.

A BTC vagy más kriptó vásárlásának leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bankkártya. 3D Biztonsági hitelesítés segít megelőzni az online hitel- és bankkártya tranzakciók során elkövetett csalásokat. Összességében elmondható, hogy az online tőzsde minden ügyfél igényeit kielégíti, és folyamatosan arra törekszik, hogy új funkciókat kínáljon és szolgáltatásait rendszeresen bővítse.

Azon felhasználók számára, akik extra profitot kívánnak szerezni az online marketing eszközök használatából, a Switchere ingyenes hozzáférést biztosít az ajánló programhoz és a promóciós anyagokhoz (közvetítőlinkek és különféle bannerek további beágyazásra weboldalak, blogok, fórumok stb. számára). Ez egy kétszintű program, ahol a közvetítők passzív bevételeiket növelhetik exponenciálisan a közvetített ügyfelek által. Minden közvetítői díj élethosszig tart és BTC-ben gyűlik össze, ami nagyon praktikus és nincs korlát az újonnan érkező közvetítők számában sem. Minél nagyobb a médiában történő megjelenés, annál nagyobb lesz a közvetítői háló és a nettó bevétel.

Rólunk

A Switchere egy feltörekvő fiat-kriptó tőzsdei szolgáltató, amelynek székhelye Észtországban található. Függetlenül attól, hogy még kezdő a kriptovaluták piacán, határozottan megbízható szolgáltató, amely betartja az összes szabályozási előírást. Alapvető előnyei az akkreditáció, az engedélyeztetés, a gyors belépési lehetőség, a tisztességes árképzés és a magas költési korlátok a platform ellenőrzött felhasználói számára. Intuitív felhasználói felület és a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük