Ma kerül listázásra a BUMO (BU) a KuCoin kriptotőzsdén

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a BUMO (BU) ami egy új-generációs helyfüggetlen nyílt blokklánc ökoszisztéma tokenje.

BU letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. BU/BTC és BU/ETH vásárlás 2018.09.17 11:30-tól, eladás 12:00-től és BU kifizetések 2018.09.19 14:00 órától érhetők el.

Mi az a BUMO (BU):

Voltaképp egy decentralizált applikációs rendszer hasonlóan az Ethereum, Cosmos vagy épp az EOS megoldásaihoz pár újdonsággal e téren:

  • fejlettebb kétréteges konszenzus protokoll – multi-chain DPoS + BF algoritmus a gyorsabb tranzakciók érdekében.
  • fejlesztőbarát okos szerződések – Turing-teljes okos szerződések bővített JavaScript, C/C++, Python programnyelveken.
  • hitelesített értéktranszfer rendszer – helyfüggetlen bizalom rendszer kialakítása. A digitális értékek áramlása helyfüggetlen lesz.

A BUMO a honlapjuk alapján kutatórészleggel és irodákkal rendelkezik Pekingben, Sanghajban, Shenzhenben, a Szilícium-völgyben, New Yorkban, Tokióban és a csapat szaktudását a kínai Tencent és Huawei vállalatoknál kamatoztatták korábban.

Honlap: https://www.bumo.io
Github: https://github.com/bumoproject
Közösség: https://t.me/bumo666

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin kriptotőzsde egy dinamikusan fejlődő tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb profitot. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül mialatt nagy hangsúlyt fektetnek a tokenek hibátlan működésére és karbantartásukra is.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.