A Bybit szabályozott kereskedési platformot indít Hollandiában

A Bybit, a világ egyik kiemelkedő kereskedési volumenű kriptopénz-tőzsdéje bejelentette, hogy elindította a Bybit.nl-t, mint új szabályozott kripto- és digitális eszköz kereskedési platformot Hollandiában.

Március 28-án a Bybit bejelentette digitális eszközplatformjának, a Bybit.nl-nek a hivatalos elindítását Hollandiában. Ez az új helyi kereskedési platform szabályozott az országban, és célja, hogy a holland felhasználók számára hozzáférést biztosítson a kriptovaluta-kereskedelemhez, oktatási forrásokhoz és fejlett kereskedési eszközökhöz.

A Bybit.nl elindítását a SATOS-szal, Hollandia egyik legrégebbi bitcoin-orientált vállalatával való együttműködés teszi lehetővé. E partnerség révén a holland Bybit-felhasználók fiat valutát fizethetnek be és vehetnek ki, több mint 300 kriptopénz-párral kereskedhetnek, és fokozott biztonsági megoldásokat élvezhetnek.

A közlemény szerint a SATOS, amelyet a holland nemzeti bank felügyel, garantálja a felhasználók számára a legmagasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot. A Bybit.nl elindításával a Bybit szerint a holland felhasználók hozzáférést kapnak a Bybit Web3 izgalmas új funkcióihoz, beleértve a Web3 Walletet és az Airdrop Arcade-ot.

A Bybit azt is kijelentette, hogy elkötelezett amellett, hogy személyre szabott támogatást nyújtson a holland kriptoközösségnek, lokalizált segítséget kínáljon, és közösségi kezdeményezésekkel ösztönözze az együttműködést és az innovációt. Ben Zhou, a Bybit társalapítója és vezérigazgatója azt mondta:

“Izgatottan várjuk, hogy elindíthassuk szabályozott digitális eszközplatformunkat Hollandiában, ezzel tovább erősítve a felhasználók kiszolgálása iránti elkötelezettségünket a szabályozási megfelelés betartása mellett.”

A Bybit beszünteti a származtatott ügyletek nyújtását Hollandiában

A jelentések szerint a Bybit 2024 februárjában módosította szolgáltatásait, egyes funkciókat megszüntetett. Egészen pontosan a Bybit a holland központi bank által meghatározott iránymutatásoknak való megfelelés érdekében szüntette meg a származtatott ügyleteket Hollandiában.

Az AMLD5 bevezetése óta a DNB aktívan érvényesítette a megfelelőséget, ami figyelemre méltó intézkedéseket eredményezett olyan jelentős tőzsdékkel szemben, mint a Binance, a Coinbase és a KuCoin a regisztráció vagy megfelelőség nélküli működés miatt.

Ennek eredményeként a Binance, a Gemini és más jelentős globális tőzsdék 2023-ban kénytelenek voltak megszüntetni működésüket Hollandiában, hogy megfeleljenek a helyi törvényeknek. Nevezetesen, március 13-án a Nederlandsche Bank (DNB) 2,85 millió euróra bírságolta a crypto.com kriptopénz-kereskedelmi platformot, amiért az a hollandiai lakosságnak kriptopénz-szolgáltatásokat kínált anélkül, hogy előzetesen regisztrált volna a DNB-nél.