A Cardano és Mantle is zöldben vannak, a KangaMoon pedig 125%-ot nőtt

A Cardano (ADA) 72%-os növekedést ért el az év eleje óta, jelentős emelkedést jegyezve az elmúlt hetek során is. A Mantle (MNT) csak az elmúlt hónapban 38%-kal nőtt, ami még nagyobb emelkedési potenciált mutat. Sikerük ellenére azonban a KangaMoon (KANG) kapta a legnagyobb figyelmet, mivel elérte az előértékesítés 3. szakaszát, és már most 125%-os megtérülést biztosított a korai vásárlók számára. Ma átnézzük az egyes kriptovaluták árfolyam-teljesítményét, hogy lássuk, melyik a legjobb kriptó, amibe most érdemes befektetni.

A Cardano 72%-ot nőtt az elmúlt évben – az árfolyam akár 0,96 dollárig is felmehet

A Cardano (ADA) jelentős emelkedést mutatott az elmúlt hetek során, ami az altcoin piaci kapitalizációjának növekedését is eredményezte. Konkrétan, az előző év vége óta az ADA token árfolyama 72%-os növekedést ért el. Sőt, csak az elmúlt hónapban a Cardano token 25,8%-kal nőtt, ami szilárd lendületet jelez. Az elmúlt héten az altcoin 0,57 dollárról 0,63 dollárra emelkedett. A mostani pozitív piaci hangulat még jelentősebb hozamot eredményezhet. A Cardano árfolyam-előrejelzés szerint az év negyedik negyedévét 0,96 dolláron zárhatja majd.

Mantle (MNT) 38%-kal nőtt egyetlen hónap alatt, vajon 1 dollár fölé tud emelkedni?

A Mantle (MNT) is jelentős lendületet mutatott, mivel az elmúlt egy hónap során az árfolyama 38%-kal emelkedett. Sőt, csak az elmúlt két hétben a Mantle árfolyama 27%-kal nőtt.

A Mantle árfolyamdiagramja is masszív bikáról árulkodik, hiszen 0,69 dollárról 0,94 dollárra emelkedett, és éppen csak alatta van az 1 dolláros határnak. A jövőre vonatkozó árfolyam-előrejelzések is bullishak, mivel a kriptovaluta hamarosan új magasságokba emelkedhet. A Mantle árfolyam-előrejelzése szerint a negyedik negyedév végére elérheti az 1,27 dollárt.

A KangaMoon (KANG) egy közösségi központú token, amely bevezeti a Social-Fi elemeket is

A KangaMoon (KANG) már az előértékesítés kezdete óta dominánsnak bizonyult, és már 125%-os megtérülést biztosított a korai befektetők számára. Azonban azok is jelentős nyereséget érhetnek el ezzel a projekttel, akik csak most szállnak be. Közben a platform jelentős figyelmet keltett. Egy közösségvezérelt megközelítést hoz létre, ahol bárki hozzáférhet a Social-Fi komponensekhez, és lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra is, hogy jutalmakhoz, sőt, játékbeli eszközökhöz jussanak.

A mémérmék éveken keresztül szórakoztatóak voltak mint befektetés, de nem volt sok hasznosságuk. A KangaMoon ezen fog változtatni. A KANG token birtokosai különleges előnyöket tudnak majd feloldani, például heti, havi és negyedéves eseményeken vehetnek részt, hogy további jutalmakat szerezzenek. Ráadásul, bár a platform izgalmas harci játékokat kínál majd, azok, akik nem akarnak aktívan részt venni ezekben, ehelyett egyszerűen csak nézelődhetnek, és fogadásokkal spekulálhatnak arra, hogy melyik játékos nyerhet. Így ők is jutalmakat kaphatnak.

A projekt az előértékesítés 3. fázisában tart, és jelenleg 0,01125 dolláron kínálják. Jelentős növekedésnek indult, és az elemzők szerint az ára akár 100-szorosára is megugorhat a bevezetést követően. Eddig több mint 620 000 dollárt gyűjtött össze, és a mostani szakaszban vásárolt KANG tokenekre 10% bónusz jár.

Összefoglaló

Egyértelmű, hogy mind a Cardano, mind a Mantle kriptovaluták értéke felfelé ível. A legtapasztaltabb kereskedők azonban tudják, hogy a kezdeti projektekkel komoly nyereséget lehet elérni az előértékesítés során. Ebből kifolyólag a KangaMoon rendelkezik azzal a potenciállal, hogy a legnagyobb hozamot nyújtsa a bevezetését követően. Így ez a legjobb kriptovaluta, amibe most érdemes befektetni.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***