Az ADA és XRP holderek figyelik, a Stellar befektetői veszik a Kelexo-t (KLXO)

A kriptovaluták világa mindig is rendkívül ingadozó volt szabályozatlansága és alacsony volumene miatt. A régi, nagy szereplők, mint a Cardano (ADA) és Ripple (XRP), valamint a proaktív, lelkes kezdők, mint a Kelexo (KLXO) és a Stellar (XLM) a digitális pénzügyi világ végső átformálását tervezik robusztus hatókörükkel.

Míg a Cardano (ADA) és Ripple (XRP) a piaci fejlődésen dolgozik, addig a Kelexo (KLXO) szenzációs DeFi protokolljával, a Stellar (XLM) pedig jövőbeni terveivel vesz lendületet. A cikk egy pillantást vet a közelmúltbeli állapotokra, vázolja a befektetők álláspontját, és értékeli, hogyan teljesíthetek az alábbi kriptovaluták.

Cardano (ADA): úton a bikás trend felé

Dan Gambardello, a kriptovaluták egyik top-elemzője szerint a Cardano (ADA) közelmúltbeli visszatesztelése csak ösztönzi az egészséges fejlődést a virágzó bikapiacon. Gambardello szerint a tökéletes belépő az új trend megerősítéséhez akkor következhet be, amikor a Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC) új, történelmi csúcsától visszakorrigál 25%-kal. E lehetőség mellett érdemes kiemelni, hogy ha a Cardano (ADA) ismétli az előző ciklusban tapasztalt teljesítményét, könnyen újra a top-tier kriptovaluták között lehet.

Ripple (XRP): vegyesek a jelek

A Ripple XRP Price XRP Price (XRP) legutóbbi performansza összetett narratívát mutatott be, ellentmondó jeleket tapasztaltunk a napi és heti grafikonon. A folyamatos emelkedés hosszú távon a bikás trendet erősíti meg, ugyanakkor az XRP napi volumenének csökkenése egy jelzést ad arról, hogy a befektetők kihátrálni látszanak mögötte, és már nem olyan erős, mint régen. A technikai elemzők véleménye megoszlik, néhányuk a bikás háromszögre hivatkozik, mely egy kitörés indikál, ugyanakkor könnyedén előfordulhat egy erős ellenállás a felfele menetben, ahogyan a Bollinger-szalagok összeszűkülnek, és az XRP befektetői átvándorolnak a Chainlink-be (LINK).

Stellar (XLM): közeledik a pillanat

Az XRP kistestvére egyre feljebb kúszik, a Stellar (XLM) árfolyama meghaladta a kulcsfontosságú exponenciális mozgóátlagot, és 20%-ot meghaladó emelkedést mutatott be az elmúlt héten. Az elemzők továbbra is bizakodóak, ami arra utal, hogy a Stellar (XLM) hamarosan újra tesztelheti a 0,20 dolláros szintet. A Stellar (XLM) kereskedési volumene szintén növekszik, piaci kapitalizációja kezd újra magára találni, ami világosan jelzi, hogy a befektetők bizalma visszatérni látszik. Remélhetőleg megmutathatja a Stellar (XLM) a benne rejlő potenciált.

Kelexo (KLXO): a decentralizált pénzügyek vezetője

A Kelexo (KLXO) az ADA, az XRP és az XLM szüntelen volatilitása között fejlődik ki, mint a decentralizált pénzügyi rendszerek – vagyis a DeFi – következő kulcsszereplője. A Kelexo (KLXO) egy peer-to-peer kölcsönzőplatform megfelelő blokklánccal, tokenmikával, okosszerződésekkel és AI-vezérelt eszközökkel, hogy kihívások elé állítsa a hagyományos bankrendszert.

A Kelexo (KLXO) a hitelezők és hitelt felvevők számára biztosít decentralizált modellt, mely kiküszöbölni a centralizált intézmények által felállított KYC-azonosítási rendszert, és ezáltal versenyképesebb kamatokat biztosít mindkét fél számára a rövid távú finanszírozásban. Jelenleg az előértékesítés második szakaszában jár a KLXO token, melynek ára 0,04 dollár. Ez az ár a befektetők számára egy gyöngyszem lehet a közelgő bullrunban.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***