Chainlink árfolyam előrejelzés: Érdemes óvatosnak lenni? A DeeLance jobb befektetés lehet?

Miközben a decentralizált oracle hálózatok között egyre nagyobb a versengés, a Chainlink továbbra is képes megőrizni a kriptoszektorban az előkelő helyét. A népszerű kripto ugyanis piaci részesedése alapján jelenleg a 21. legnagyobb projekt.

Írásunkban megvizsgáljuk, hogy a népszerű decentralizált tőzsde, és a GMX között a napokban született megállapodás milyen hatással lehet a népszerű kripto árfolyamára.

Ezen felül pedig mutatunk egy alternatívát, amivel LINK-nél jelentősen magasabb hozamot érhetnek el azok a befektetők, akik még időben a tettek mezejére lépnek.

Milyen megállapodás született a GMX és a Chainlink között?

Röviden összefoglalva, a Chainlink integrálja a GMX kriptotőzsdére az alacsony késleltetésű oracle-jeit rendszerét.

Ennek az újításnak köszönhetően a GMX rendszere nem csupán biztonságosabbá válik, hanem egyúttal hatékonyabbá is.

A Chainlink csapata szerint ez a megállapodás nem csupán a LINK-nek, hanem a GMX-nek is kifejezetten előnyös lesz, hiszen így növelhető a befektetői bizalom.

A hatékonyság és a biztonsági szint növelése mellett pedig a Link integráció lehetővé fogja tenni a valós idejű piaci adatok megjelenítését a GMX-en.

Ezeket összevetve minden bizonnyal a jövőben ugrásszerűen emelkedhet a GMX felhasználóinak száma.

Chainlink előrejelzés

Írásunk idején a Chainlink 6.45 dolláros áron érhető el, ami csupán 0.4%-kal alacsonyabb, mint 24 órával ezelőtt.

Elmondható, hogy a LINK árfolyama év eleje óta a 9.5 és az 5.4 dolláros árfolyamsávban ingadozik.

A legerősebb támasz pontosan a mostani szintnél található, vagyis 6.5 dollárnál. Korábban ennél az értéknél többször is fellelkesültek a befektetők, azonban ez a vásárlói hangulat még várat magára.

chainlink usd jun1

Kevesebb mint 2 hónappal ezelőtt a LINK értéke még 8.82 dolláron állt (április 17), azonban a makrogazdasági események hatására pillanatok alatt közel 27%-ot vesztett értékéből.

Bár korábban a mostani árszinten erős vásárlói erőt lehetett tapasztalni, ennek egyelőre nincs nyoma. Úgy látszik, a május 12-én látott halálkereszt továbbra is kifejti hatását (halálkeresztnek azt a jelenséget szokás nevezni, amikor az 50 napos mozgóátlag magasabb szintről megtöri a 200 napos mozgóátlagot).

chainlink usd arfolyam kiloves elott

Némi vigaszra adhat okot, hogy a LINK RSI értéke konszolidálódott. A korábbi 50 fölötti értékről jelenleg egészen 44-ig esett vissza, amivel így a token elkezdett a túladott kategóriába kerülni.

Ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a csökkenő vásárlói kedv megfordulna. Éppen ezért a befektetőknek bár elsőre kedvezményesnek tűnhet a jelenlegi árfolyamszint, mégis érdemes lehet várni.

DeeLance – Forradalmasítja a Web3 álláskeresést

A DeeLance azon ritka projektek egyike, melyek akár egy egész ágazatot megreformálhatnak. Köszönhetően a blokklánc-technológia innovatív felhasználási módjának, a DeeLance segítségével a felhasználók egyszerűen, kényelmesen és megbízható körülmények között dolgozhatnak.

Röviden összefoglalva, a DeeLance egy munkaközvetítő platform, aminek segítségével munkaadók és munkavállalók is alacsonyabb díjak és fokozott biztonsági szint mellett tudnak közösen munkákat elvégezni.

Bár elsőre a DeeLance hasonlónak tűnhet az olyan konkurens platformokhoz, mint az Upwork vagy a Fiverr, alaposabban megnézve kardinális különbségeket találhatunk. A legfontosabb, amit tudni kell a DeeLance működéséről, az az NFT-k egészen újszerű felhasználási módja.

keress szabaduszokat deelance

 

Amikor egy szabadúszó és egy munkaadó megegyezik, a munka NFT formájában jön létre. Ennek a NFT-nek a tulajdonjoga egészen addig a szabadúszónál van, amíg a munkaadó el nem fogadja a kért munkát. Ekkor az NFT tulajdonjoga megváltozik, immár a munka így a munkaadó tulajdonába kerül.

Ennek a megoldásnak hála minden elvégzett munka tulajdonjoga teljes mértékben tisztázva lesz, így az esetleg utólagos vitákra semmi esély nem lesz. Ez azonban nem az egyetlen különbség a DeeLance és a konkurencia között. Szintén fontos megemlíteni, hogy a DeeLance kivételesen kedvező áron kínálja a szolgáltatásait.

Míg például a Fiverr felületén a megrendelő és a szabadúszó egyaránt 20-20%-ot kell, hogy fizessen, addig a DeeLance ennek csak a töredékét kéri. A szabadúszónak 10, míg a megrendelőnek mindössze 2% díjat kell megfizetnie.

deelance tokenomika

Ráadásul ami még ennél is jobb, hogy a kifizetések ideje azonnali. Olyan oldalakon mint amilyen az Upwork, az elvégzett munkát követően a kifizetésre sokszor akár heteket is várni kell. Ezzel szemben a DeeLance-en egy szerződés létrejöttekor egy kriptotárcára lesz letétbe helyezve a munka ára.

Amikor a rendszer érzékeli, hogy az NFT tulajdonjogában változás állt be, a kriptotárcából automatikusan a szabadúszó kriptotárcájába kerül a munka ára. Más szóval a kifizetések nem csupán díjmenetesek lesznek, hanem egyúttal másodpercek alatt hozzájuk is lehet majd jutni.

Szintén érdemes még megemlíteni, hogy a projekt rendelkezik egy metaverzum felülettel is. Ezen belül különböző virtuális irodákban kényelmes lesz lehetőség különböző megbeszéléseket tartani, esetleg egy-egy munkát megbeszélni a többi munkavállalóval.

Nézd meg a DeeLance-t

Nem érdemes kihagyni!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, a csatlakozást pillanatok alatt el tudod végezni a DeeLance hivatalos weboldalán keresztül.

miert deelance

Csak csatlakoztasd a kriptotárcádat az előértékesítési felülethez, majd válaszd ki a számodra ideális fizetési módot. Ethereum, BNB, USDT (ERC-20 és BEP-20), illetve bankkártya egyaránt használható a fizetés során.

A fejlesztők mostanáig összesen 1.2 millió dollárt gyűjtöttek, így aki most csatlakozik, még viszonylag alacsony áron vásárolhat a $DLANCE tokenekből.

Nézd meg a DeeLance-t

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**