Ezekből a tokenekből érdemes vásárolni júniusban

A kriptoszektor egyik szépsége, hogy állandó jelleggel jelennek meg új és izgalmas projektek. Ezért azonban könnyen előfordulhat, hogy elveszettnek érzed magad a felbukkanó új kezdeményezés között.

Pontosan ezért összegyűjtöttük, melyek azok a projektek, amikbe érdemes lehet júniusban befektetni.

Ne feledd, hogy mindig érdemes minél színesebb portfóliót összeállítani, hiszen soha nem lehet tudni, melyik érme lehet a következő Dogecoin vagy Ethereum.

Wall Street Memes ($WSM)

A Wall Street Memes egy régóta működő közösség, aminek elsődleges célja kifigurázni különböző mémekkel a pénzügyi szektort.

A csapat a működését még 2019-ben kezdte meg Twitteren, majd a GameStop-láz után egy szabályos mozgalommá fejlődött. Jelenleg főleg Twitteren és Instagramon aktív a Wall Street Memes, ahol összesen közel 1 millió követővel rendelkezik a csapat.

A fejlesztőknek egyáltalán nem új a blokklánc-technológia, mivel 2021-ben maguk is kiadtak egy 10 000 darabból álló NFT-kollekciót. Ebből nem csupán 2.5 millió dollár bevétel származott, hanem az összes alkotást mindössze 32 perc alatt elkapkodták.

wall street memes maj29

A közösség mára olyannyira meghatározó szereplője lett az online világnak, hogy még Elon Musk is többször reagált a csapat üzeneteire.

Ezek után pedig egyáltalán nem lehet meglepő, hogy a május 26-án indított előértékesítés hihetetlen tempóban halad. A trend alapján elmondható, hogy nagyjából 300 000 dollár bevétele származik a fejlesztőknek naponta a $WSM tokenek eladásából.

Ha nem szeretnéd kihagyni a következő Pepe-t vagy Shiba Inut, mindenképpen érdemes a $WSM-et is hozzáadni a portfóliódhoz!

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

yPredict

A yPredict egy egészen izgalmas projekt, ami könnyen lehet, hogy a megjelenése után a legtöbb kriptokereskedő eszköztárának szerves részét fogja alkotni.

Ahhoz kétség sem férhet, hogy elemzőplatformból nincs hiány. Azonban a yPredict képes volt egy olyan ökoszisztémát létrehozni, amivel könnyedén képes lehet túlszárnyalni a konkurenciát.

A yPredict ökoszisztémája freemium modellre épül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a platform jelentős részét ingyenes is lehet használni, azonban egyes részeket kizárólag előfizetésért cserébe lehet igénybe venni. Ilyenek például a kereskedési modellek.

ypredict fooldal

A piactéren keresztül a felhasználóknak lehetőségük lesz különböző mesterséges intelligenciát használó kereskedési modellekre előfizetni.

A modelleket a felhasználók is létre fognak tudni hozni (amennyiben értenek a mesterséges intelligencia fejlesztéshez), amivel később a havi előfizetéseknek hála bevételhez is juthatnak.

Mivel a felhasználók több modellre is elő tudnak majd fizetni, ezért egyszerűen meg lehet majd találni azt az eszközt, ami a saját igényeinkhez a legjobban illeszkedik.

A yPredict összesen három különböző előfizetési szinttel rendelkezik. Míg az ingyenes szintnél csak korlátozottan lehet majd hozzáférni az oldalhoz, addig a legmagasabb szintű előfizetők a legjobb eszközöket használhatják korlátlanul.

Ezekbe többek között beletartoznak az MI szignálok, az MI-vel támogatott elemzői algoritmusok és az MI technikai elemzések.

Amennyiben szeretnéd a kereskedéseidet egy magasabb szintre emelni, abban az esetben mindenképpen érdemes megfontolni a yPredictet.

Ismerd meg jobban a yPredictet!

Launchpad XYZ

A Bitcoin megjelenése óta a kriptoszektor mérete hatalmas lett. Bár a blokklánc-technológia mára lassan gyakorlatilag minden szektorba megjelent, a legjobb projekteket könnyen szem elől tévesztheted.

A Launchad XYZ pedig pontosan erre a kihívásra kínál megoldást.

Az oldal ugyanis lényegében a saját kriptotárcája és a natív LPX érmék segítségével elérhetővé teszi a Web3 teljes világát.

A felhasználóknak lehetőségük lesz hozzáférni a legjobb előértékesítésekhez, kereskedhetnek kriptoval és NFT-vel, játszhatnak play to earn játékokkal, vagy akár töredékvásárlásokat és végre tudnak hajtani.

Ezeken felül pedig számos, rendkívül fejlett kereskedési eszköz is elérhető lesz a Launchpad XYZ oldalán. Ennek köszönhetően a játékok mellett hozzáférhetsz majd a kereskedési terminálhoz, kriptohírfolyamhoz és változatos elemzőalgoritmusokhoz.

launchpad-fooldal-indulas

Ami pedig a legjobb a Launchpad XYZ-ben, hogy ehhez nem lesz szükség különböző tokeneket megvásárolni. Mindent, ami Web3 egyszerűen, néhány kattintással el tudsz majd érni, így bármikor játszhatsz a legújabb P2E játékokkal vagy barangolhatsz valamelyik projekt metaverzum világában.

A Launchpad XYZ azok számára lehet tökéletes választás, akik minél egyszerűbben szeretnének kiaknázni mindent, ami Web3.

Az előértékesítés során a fejlesztők 800 000 dollárt tudtak gyűjteni, így a most csatlakozók még viszonylag alacsony áron, mindössze 0.0445 dollárért vásárolhatnak az LPX érmékből.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Launchpad XYZ, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Launchpad token vásárlás

Ecoterra

Az Ecoterra ékes bizonyíték arra, hogy a kriptoszektor mennyire változatos módon válhat a hétköznapok szerves részévé.

A projekt ugyanis egy olyan ökoszisztéma, amivel a befektetők profithoz juthatnak újrahasznosítással.

A projekt legfontosabb részét az Ecoterra mobilalkalmazása alkotja. Ennek segítségével, mielőtt egy visszaváltó automatát használnál, leolvashatod a visszaváltani kívánt termékek vonalkódját.

Ezt követően, amennyiben a termék gyártója az Ecoterra partnerei között szerepel, abban az esetben automatikusan hozzá fogsz jutni a natív ERC-20 ECOTERRA érmékhez.

A tokenek, bár befektetésnek sem utolsók, mégis érdemes lehet inkább a segítségükkel az Ecoterra piacterén keresztül különböző valódi vagy digitális termékeket vásárolni.

ecoterra kripto

Amennyiben így teszel nem csupán karbonkrediteket vásárolhatsz NFT-formájában, hanem különböző oktatóvideókat is, amikkel magasabb szintre emelheted a környezet megóvásáért tett lépéseidet.

Sőt, lehetőséged lesz jótékony célokra, különböző civil szervezetek számára felajánlani az érméket.

Ezen felül az Ecoterra rendelkezni fog egy másik piactérrel is. Ezen keresztül különböző cégek vásárolhatnak majd újrahasznosított anyagokat feldolgozóüzemektől. Más szóval szemtanúja lehetsz, hogy az általad visszaváltott szemét hogyan válik egy új termékké.

Vagyis az Ecoterra segítségével egy tökéletes körforgásos gazdaság valósul meg.

Ha fontos számodra a környezetvédelem, és szeretnéd aktívan kivenni a részed a globális felmelegedés elleni harcból, akkor az ECOTERRA érméknek mindenképpen a kriptotárcádban a helyük.

Nézd meg az EcoTerrát

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**