A Chainlink ismét az élen a valós eszközök fejlesztésében

A Chainlink (LINK), az Ethereumra épülő decentralizált blokklánc-orákulum hálózat natív tokenje ismét az elmúlt 30 nap legaktívabban fejlesztett valós eszköze lett.

A legaktívabban fejlesztett valós eszközök

A valós eszközök olyan kriptovaluták, amelyek fizikai eszközöket, például ingatlanokat és tárgyakat képviselnek. Ezek az eszközök okos szerződéseken és blokkláncokon futnak, és népszerűségük egyre növekszik, piaci kapitalizációjuk milliárd dollárokra rúg.

A Santiment a projektek GitHub-on található adatainak vizsgálatával határozza meg, mely valós eszközök rendelkeznek jelentős fejlesztői tevékenységgel. Az on-chain elemző cég a csapatok innovációs és fejlesztési erőfeszítéseit figyelembe véve állítja össze a tíz legaktívabban fejlesztett projekt listáját, amelyeket a GitHub tevékenységek alapján rangsorolnak.

A Santiment módszertana alapján a LINK a kriptoszektor legaktívabban fejlesztett valós eszköze lett. A kriptovaluta áprilisban is vezette a listát, májusban pedig a fejlesztői tevékenység elérte a 428,83 pontot, ami körülbelül 45 ponttal magasabb az áprilisi 383,03 pontnál.

A LINK további emelkedésre számíthat

Érdemes megjegyezni, hogy a SNX és a CFG megtartották második és harmadik helyüket a LINK mögött. A GitHubon tapasztalt tevékenységük jelentősen növekedett, ami a projektek iránti fokozódó érdeklődést mutatja. Az Oraichain megelőzte a Dusk Foundation-t, így a negyedik helyre került, míg a Dusk az ötödik helyre esett vissza.

A Santiment megjegyezte, hogy a MakerDAO és a Polymesh jelentős emelkedést mutatott, két helyet előrelépve a rangsorban. Ezzel szemben az IX Swap a nyolcadik helyre csúszott vissza, miközben a MakerDAO megelőzte. Az olyan új projektek, mint például a Defactor is felkerültek a listára, míg a Creditcoin lekerült róla.

A Chainlink folyamatos fejlesztési tevékenysége egybeesik a LINK árfolyamának az elmúlt hónapban tapasztalt 25%-os emelkedésével. Az elemzők szerint a digitális eszköz továbbra is emelkedhet a következő hónapokban. Ezek az előrejelzések a LINK nagy befektetőinek aktivitásán, a napi tranzakciós volumen növekedésén és a hagyományos pénzügyi cégekkel kötött jelentős partnerségeken alapulnak.