A Chainlink és a Stellar befektetők a Kelexo előértékesítésre fókuszálnak

A húsvéton már túl vagyunk, és a kriptopiac újra nagyon aktív lett. Ebben a cikkben a Chainlink (LINK) és a Stellar (XLM) jelenlegi piaci helyzetét és a második negyedéves kilátásait tárgyaljuk. Emellett kitérünk a Kelexora (KLXO), egy újszerű projektre is, amelyre a Chainlink és a Stellar befektetői is felfigyeltek. Átnézzük a potenciálját és az előnyöket, amelyeket az előértékesítés során megragadhatunk.

A Chainlink húsvét után teljesen magára találhat

A Chainlink az elmúlt héten 4,5%-kal, 18,36 dollárról 19,19 dollárra emelkedett. A jövőbeli árfolyamkilátásai azonban nem néznek ki túl jól. Az elmúlt hónapban összességében negatív mozgásokat regisztrált, 2%-ot esett. A kereskedési volumen trendje szintén negatív, az elmúlt napokban 20%-kal csökkent. A Chainlink a múlt hónap elején 23 dolláros éves rekordot ért el, de a piaci körülmények mostanra 20 dollár alá szorították az árfolyamát.

A Chainlink azonban húsvét után talpra állhat, mivel az április izgalmas fejleményeket ígér. A legfontosabb a Bitcoin felezési esemény. Egyes elemzők úgy vélik, hogy a Chainlink profitálhat a pozitív hangulatból és teljesen talpra állhat.

Néhány Chainlink befektető már keresi a módját, hogy portfólióját a további piaci visszaesés ellen fedezze. A Kelexo 10-szeres hozamot ígérő előértékesítése a második negyedév kezdetén ezeknek a befektetőknek a választása lett.

A Stellar kilátásai továbbra is medvések, ahogy a befektetők a második negyedévre pozícionálják magukat

A Stellar piaci kilátásai is medvések. Az elmúlt héten 3%-kal, 0,136 dollárról 0,139 dollárra emelkedett, de a kereskedési volumen csak az elmúlt napon 50%-kal csökkent. A piaci korrekciós hullám még nem ért véget, és az elemzők arra számítanak, hogy a token árfolyama az elkövetkező napokban tovább csökken.

A második negyedévben a Stellar befektetők stratégiai szempontból pozicionálják magukat. Egyes befektetők hisznek abban, hogy a Bitcoin feleződése pozitív hatással lehet a Stellar árfolyamára, míg mások szerint a hatások elhanyagolhatóak lesznek. Mindazonáltal ezek a befektetők továbbra is az egyedi és feltörekvő lehetőségeket keresik.

A Kelexo (KLXO) ezeknek a befektetőknek a toplistáján szerepel. Vonzza őket az előértékesítés során várható 10-szeres hozam, az újszerű ötlet és a jövőbeli siker a hitelezési iparágban.

A Kelexo a legmodernebb technológiákat használja fel egy újszerű hitelezési folyamat kialakításához

A Kelexo (KLXO) egy innovatív peer-to-peer P2P hitelezési protokollt épített ki, amelynek célja, hogy közvetlenül összekapcsolja a pénzeszközeik fix kamatozását kereső befektetőket a hitelfelvevőkkel. A platform a biztonságos és hatékony hitelfelvételi folyamat érdekében mesterséges intelligencia alapú kockázatértékeléseket, blokklánc technológiát és hatékony fizetési infrastruktúrát használ.

A platformon a hitelezők kiaknázzák a Kelexo fejlett biztonsági intézkedéseit, hogy megvédjék befektetéseiket és fix passzív jövedelmet generáljanak. A hitelfelvevők egy egyszerű jelentkezési űrlapon keresztül igényelhetnek rövid lejáratú kölcsönöket.

Ha a Kelexo felkeltette az érdeklődésedet, a folyamatban lévő előértékesítése nagy lehetőséget kínál. Az előértékesítés a második szakaszban tart már, és mindössze 0,05 dolláros áron kínálják. Tekintettel a Kelexo egyedülálló helyzetére, az előértékesítésbe befektetők jelentős hozamot kaphatnak. Ettől eltekintve további jövedelmező előnyöket is élveznek. Ezek közül néhány a platformhoz való korai hozzáférés, a megnövekedett hozam és a platform fejlesztésére vonatkozó exkluzív betekintés.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítésről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***