Csatlakozz most a Coco’s Carnival-hoz és nyerj akár 2,1 millió dollárt vagy egy Teslát!

Világbajnokság-lázban ég Katar. A sportág egyik legjobban várt labdarúgó-bajnoksága közeledtével a rajongók izgatottan várják a résztvevő csapatok közötti versenyt. Idén az esemény keretében 64 intenzív mérkőzést rendeznek Katar különböző városaiban – az első közel-keleti országban, amely otthont ad az eseménynek.

A világbajnokság még szórakoztatóbbá válik a BC.GAME kriptokaszinóval. Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) ugyanis a platformot választotta szponzoraként. A BC.GAME támogatja tehát az argentin válogatottat a közelgő mérkőzéseken. Mindennek köszönhetően a kriptovaluta-szerencsejáték platform szélesebb közönséget érhet el világszerte – a BC.GAME és az AFA közötti partnerség pedig izgalmas élményt nyújthat a futballfogadás híveinek a 2022-es FIFA-világbajnokságon.

A BC.GAME az idei világbajnokság ideje alatt számos promóciót kínál játékosainak. Az akciók keretében a BC.GAME lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy 2 100 000 dollárig terjedő összeget vagy akár egy Teslát nyerjenek. A BC.GAME a Coco’s Carnival oldalát kifejezetten a világbajnokság rajongói és a sportfogadók számára hozta létre.

Jóslatok a világbajnokság győzteseire

A BC.GAME 100 000 dolláros nyereményalapot kínál azok számára, akik 2022. november 26-ig beküldik a világbajnokság kimenetelével kapcsolatos jóslataikat. A sportfogadóknak arról kell megosztani tippjeiket, hogy mely csapatok lesznek a győztesek. A kiütéses fordulók nyertesei közül pedig a játékosok megjósolhatják, hogy ki lesz az idei világbajnok.

A promócióban a VIP 4 vagy annál magasabb jogosultsági szinttel rendelkező játékosok jogosultak ingyenesen vehetnek részt, és 2022. november 26. 00:00 UTC-ig (magyar idő szerint november 27,  hajnali 1:00 óráig) adhatják le tippjeiket. A platform a megadott határidő után automatikusan lezárul, az az azon túl beérkezett jóslatok már nem lesznek érvényesnek tekinthetőek.

A nyereményalapból való részesedéshez a játékos által tett tippeknek pontosnak kell lenniük. Ha egynél több játékos ugyanazt a tippet adja, a nyereményalap egyenlő arányban osztódik fel közöttük. Háztartásonként csak egy játékos vehet részt a játékban. A BC.GAME szabályzata szerint a többszörös fogadók vagy a kombinált fogadásokat kötő játékosok kizárásra kerülnek a promócióból.

A BC.GAME következő VB-promóciói

A BC.GAME hamarosan közzéteszi a további két promóciójának részleteit is, amelyeknek keretében egy 2 100 000 dolláros nyereményalap és egy Tesla kerül kiosztásra. A játékosok a 2 100 000 dolláros nyereményjáték részleteit 2022. november 20-tól 2022. december 19-ig fogják megkapni, míg a Coco’s Tesla promócióban való részvétel iránti érdeklődők 2022. november 20-tól 2022. december 10-ig férhetnek hozzá a játék részleteihez.

Az AFA és a BC.GAME partnersége

Az AFA és a BC.GAME között született globális partnerség utat ad a kriptokaszinó játékosok és a futballrajongók számára, hogy egyszerre élvezhessék a kriptovaluták előnyeit és a futballmérkőzések izgalmát. A márkák elkötelezettek amellett, hogy mindkét fél számára bevételt biztosítsanak.

A partnerség nem csak a világbajnokságra, hanem a közelgő AFA bajnokságokra is kiterjed majd. Az AFA és a BC.GAME az argentin csapattagok és a kriptokaszinó játékosai elkötelezettségét szeretnék növelni.

Az AFA szerint a 2022-es év legjobb kaszinójával való partnerség lehetőséget biztosít mind a szurkolók, mind a játékosok számára, hogy felkarolják a blokklánc szektor feltörekvő technológiáját. A BC.GAME segítségével az AFA új bevételi forrás érdekében digitális termékeket hozhat létre.

A BC.GAME-ről

A BC.GAME egy kriptovaluta-szerencsejáték platform, amely különböző online kaszinójátékokat, élő kaszinókat és sportfogadási lehetőségeket kínál. A platform immár öt éve létezik, és rendelkezik a Curacao-i működési engedéllyel. A kriptovaluták és a blokklánc technológia integrációjával a játékosok hozzáférhetnek a szóban forgó technológiák által nyújtott előnyökhöz.

A kriptovaluta szerencsejáték platform nem csak számítógépen érhető el. A fogadás izgalmára vágyó játékosok okostelefonjuk böngészőjén keresztül is hozzáférhetnek a weboldalhoz.

Most, hogy a weboldalt újra tervezték, több olyan funkció érkezett, amelyet minden játékosnak érdemes megtapasztalnia. A sportfogadás pedig mostantól szintén szerepel a platform portfoliójában, és azok számára, akik a főbb bajnokságokra, különösen a közelgő világbajnokságra szeretnének fogadni, különböző promóciókat és bónuszokat kínálnak. A platform a jelenleg támogatott kriptovalutákon kívül a fiat valutákat is elfogad.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***