CoinCasso: a hibrid bitcoin tőzsde, ami nyeresége 80%-át megossza felhasználóival

A CoinCasso egy olyan inkluzív és szerteágazó kriptovaluta projekt, amely a maga nemében elsőként a világon, egy egyedülálló rendszernek köszönhetően, nyereségének 80%-át megosztja tagjaival.

A CoinCasso bitcoin tőzsdéről

A CoinCasso egy multifunkcionális projekt és hibrid bitcoin és altcoin tőzsde, amely egyesíti a központosított és decentralizált tőzsdék előnyeit.

A CoinCasso projektet Észtországban jegyezték be és kapott engedélyt. 2018 augusztusában szerezték meg az engedélyt és indították el a projektet 3 honlappal: CoinCasso.io, Coincasso.com, CoinCassoGroup.com és CCWalletApp.com.

A projekt egy sokrétű kezdeményezés, amely a felhasználókkal való együttműködésre összpontosít. A CCX token tulajdonosai pedig, amit az Ethereum blokkláncon építenek (ERC-20) jelentős hatással lesznek a projekt jövőbeli fejlődésére.

Eddig több, mint 6,5 millió tokent értékesítettek és érdemben túllépték a 3,5 millió dolláros forrásgyűjtési küszöböt (soft cap). A projekt elsődleges missziója, hogy 80% – 20%-os arányban ossza el a profitot a befektetők javára. Az ICO tokenvásárlási periódus az év végéig tart. A CoinCasso Tőzsde 2.0-ás indulása valamint, a szerzett bevétel felosztása 2019 augusztusára/szeptemberére lett ütemezve.

Keress kriptót függetlenül attól, hogy a piac felfelé vagy lefelé mozdul el

A kriptotőzsdék nemcsak arra adnak lehetőséget, hogy a tokenek és kriptopénzek árfolyamára spekulálj, hanem potenciális befektetést is biztosítanak magukba a kriptotőzsdékbe, ahol a volumenek – annak ellenére, hogy az árak zuhannak – folyamatosan növekednek. Legyen szó bika- vagy medvepiacról, a volumennek köszönhetően pénzt kereshetsz vele. A tőzsdék elsődleges bevételi forrása ugyanis elsősorban a kereskedési forgalomból származik.

A CoinCasso pontosan ezt kínálja, mint teljes körű engedéllyel rendelkező társaság az Európai Unióban. Elsőként a világon, lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy kilépve a spekuláció hétköznapjaiból, a befektetők a tőzsde által generált forgalomnyereségből is kivegyék a részüket. A demokratikus megközelítés újdonság és nagy lehetőség a befektetők számára, hogy pénzüket befektetve, valódi hatást gyakoroljanak egy adott projekt jövőjére.

A CoinCasso több, mint egy tőzsde

Bitcoin kereskedési felületünk egy sokrétű termék. A profit, amit az aktív felhasználókkal osztunk meg, a projekt következő részeiből származik:

 • CoinCasso 2.0-ás tőzsde,
 • CoinCasso Pay kriptotárca,
 • Belső kereskedési modul,
 • Fizetési kapu,
 • ATM – ATM hálózat,
 • PoS – fizetési terminál.

További juttatások a CCX token tulajdonosai számára

A CCX token tulajdonosainak lesz a legnagyobb hatása az új kriptók és innovációk bevezetése terén.

A CCX tokenek lesznek egyben a ‘belépőkártyájuk’ a tagságukhoz, ami a következő előnyöket jelenti számukra:

 • Passzívan és aktívan befolyásolhatják a fejlesztéseket,
 • Szavazati jog, a tőzsde működésében bekövetkező változásokról való döntés joga – tokenek hozzáadásához és az egész felületen bekövetkező szerkezeti változtatásokhoz való jog,
 • Újonnan listázandó kriptók bevezetésének döntési joga,
 • CCX tokenek beváltása a cég által kínált egyén szolgáltatásokra,
 • Akár 50%-os tranzakciós díjkedvezmények,
 • Bónuszkedvezmények a tagságért cserébe,
 • Magasabb közvetítői jutalékok, akár 50% is.

Folyamatos fejlődés

A változatos pillérekre épülő projekt folyamatosan fejlődik. Bővül a munkatársak csapata és új funkciókat adnak a meglévőkhöz. Már elérhető a CCWallet applikáció, ami egy szintén forradalmi kriptovaluta pénztárca. A CoinCasso partnerkapcsolatot ápol a Try Codnet, lengyel blokklánc szoftverfejlesztő céggel, ami a vállalatokat hatékony tokenizálás révén segíti, legyen szó akár IT megoldásokról, akár marketingről. A Reuters és az Entrepreneur magazinban szintén publikáltak a hibrid bitcoin tőzsdéről.

Mellette konferencia látogatás terén us aktívak, kiállítottak a máltai AI & Blockchain Summit-on, Blockchain Life fórumon Szingapúrban, a Hongkong Blockchain Héten és a davosi konferenciahéten is jelen voltak.

Partnerprogram

A promóciós költségek nagyon magasak, ezért az ellenőrzött felhasználók számára létrehoztak egy közvetítő programot és akik a bitcoin tőzsdénket ajánlják, azok profitálhatnak a regisztrált tagok által végrehajtott kereskedések utáni nyereségből. Ezzel a szolgáltatással, még gyorsabban, még több ügyfelet és nagyobb közösséget lehet szerezni, ami végső soron a kereskedési volumenben és a nyereségben is meg fog látszani.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta és tokenbefektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.