KuCoin: Szépségipar és kozmetikumok a Cosmochain (COSM) tokenjével

A szingapúri KuCoin kriptotőzsde tovább bővíti a már így is nagy számú token poolját. A legújabb listázott tokenjük a COSM ami a szépségipar és a szépségipari termékek hatékonyabb értékesítésére kifejlesztett blokklánc ökoszisztéma natív tokenje.

COSM letételhelyezés a KuCoin webes felületén, androidos vagy iOS applikációján már aktív. COSM/BTC és COSM/ETH vásárlás 2018.09.17 11:30-tól, eladás 12:00-től és BU kifizetések 2018.09.18 14:00 órától érhetők el.

Mi az a Cosmochain (ticker: COSM)

A Cosmochain platformot azért hozták létra koreai megalkotói, hogy egy platformja terelje a kozmetikai termékek használóit és a tartalomgyártókat valamint a kozmetikai termékek gyártóit. Összekapcsolja a fogyasztókat a vállalatokkal és mindkét félnek egyenlő esélyt kínál a Cosmochain ökoszisztéma adatainak hasznosítására. A platform összegyűjti a fogyasztók szépségipari termékekre vonatkozó vásárlási szokásait. A Cosmochain blokklánc használatának előnyei:

  • átlátható elosztás: ha egy vállalat a fogyasztók által átadott információkat felhasználják, a fogyasztók jutalomban részesülnek. A blokklánc technológia segítségével az ösztönzők elosztása transzparens.

  • jutalmak megosztása: azok az üzleti modellek, melyek önmaguk állítanak elő értéket megoszthatják a jutalmukat a tartalomgyártókkal
  • fejlett ökoszisztéma: a Cosmochain ökoszisztéma résztvevői automatikusan hozzájárulnak a platform stabilitásának fenntartásához.

Honlap: https://cosmochain.io/en/
Fehér könyv: https://cosmochain.io/static/whitepaper/Cosmochain_Whitepaper(V1.0)_EN.pdf
Telegram: https://t.me/cosmochain_english

Mit kell tudni a KuCoin kriptotőzsdéről?

KuCoin kriptotőzsde egy dinamikusan fejlődő tőzsde szingapúri székhellyel, amely egyedi üzletpolitikája révén a kereskedési díjak 90%-át megossza a felhasználóival.

A KuCoin híres arról, hogy a mainstream tőzsdéknél jóval korábban, alacsony piaci kapitalizációs fázisukban listáz ígéretes tokeneket és coinokat ezáltal garantálva a befektetőknek a jóval magasabb profitot. A KuCoin token pool heti 2-3 alkalommal bővül mialatt nagy hangsúlyt fektetnek a tokenek hibátlan működésére és karbantartásukra is.

KuCoin letisztult felhasználói felülettel rendelkezik, folyamatosan kereskedési versenyeket szervez, alacsony kereskedési díj és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. A versenyképes marketing stratégiájuk révén dinamikusan fejlődik különösen az ázsiai régióban.

Ahelyett, hogy a profitot a megtartaná, a KuCoin a kereskedési díjak 50%-át visszatéríti a felhasználóknak közvetítői díj formájában, további 40%-ot pedig azoknak juttat vissza, akik KuCoin Shares (KCS) tokent birtokolnak, ami egy ERC20 token. Pillanatnyilag mindössze a kereskedési díjak 10%-át tartja meg és használja fel működése finanszírozására.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük