A CountingHouse Fund még többet profitál a volatilis kriptopénz piacokon

Napjainkra az induló startupok, vállalkozások és szolgáltatók gyorsan beépítik a blokklánc technológiát a tevékenységi körükbe. Ez nagyrészt annak a kényelemnek köszönhető, amit a kriptopénzekkel való tranzaktálás jelent ellentétben a tohonya banki rendszerekkel. Az egyik ilyen friss token vállalkozás a CountingHouse™ alap.

Mi a CountingHouse™?

A CountingHouse egy devizakereskedelmi cég, amely közvetlen fedezeti alapokat használ nyereségtermelő befektetési tevékenységekhez. Ezt matematikai technikák és algoritmusok kombinációjával hajtja végre valós nyereség realizálására a volatilis piacokon. A cég a kezdetektől fogva a fiat devizaárfolyamok változására spekulál, de nemrégiben diverzifikálta tevékenységét és a volatilis kriptopénz piacokon is igyekszik megvetni a lábát. A vállalat több mint tíz éve működik meggyőző éves forgalom mellett.

Hogyan indult a CountingHouse alap?

Az alap iránti igény a Dawson Pomery & Pogacic (DPP) felfedezése és az új rendszer elfogadása után nőtt meg, amikor is a befektetők az új rendszer segítségével profitálhatnak a volatilis piacokból. Ez 2008-ra datálható, amikor a devizapiaci fluktuáció meredeken emelkedni kezdett Ez az új profitrealizáló kereskedési stratégia eltért a devizakereskedelem szabványos trend-előrejelző módszereitől és olyan struktúrát honosított meg, amely nem tette lehetővé a kiskereskedők és a nem akkreditált befektetők részvételét. Innen jött az ötlet a CountingHouse alapra, amely áthidalja a szakadékot, és mozgósítja a kisbefektetők pénzügyi erejét is.

Ki találta ki a CountingHouse alapot?

A CountingHouse alap Tim Dawson, Mike Pomery és Steve Pogacic együttműködéséből jött létre, akik egyben a legelső DPP privát partnerség alapító triója is. Közben mások is csatlakoztak a céghez a készségek és a szakértelem szinergiába hozása érdekében és az impozáns kereskedési teljesítmény eléréséért.

Hogy működik a CountingHouse?

A fedezeti finanszírozás alapvetően az invesztálni szándékozó befektetők forrásainak hasznosítását foglalja magában egy poolban nyereségtermelés céljából és ezt egy meglehetősen technikai, de hatékony eszközökkel éri el. The CountingHouse alap missziója, hogy a tőkegenerálási metódus, valamint algoritmusok és matematikai technikák segítségével érje el a célját.Ez volt a tradicionális objektíva egészen addig, amíg a vállalat fejlesztői csapata fel nem fedezte a volatilis kriptopénz piacokban rejlő lehetőségeket, ami jelenleg az egyik legforróbb téma kereskedői berkekben. Az ICO révén kisbefektetők is részt vehetnek a projektben amelynek egyik fő implementációja a frissített blokktech-barát algoritmusokban fog körvonalazódni. A projektet már tesztelték és segítségével potenciálisan nagyobb összegeket lehet realizálni mint a devizakereskedelem során.

Hogyan lehet CountingHouse tokeneket vásárolni?

A CountingHouse tokenek (CHT) pénzügyi eszköz tokenként funkcionálnak. Azaz, olyan eszközök, amelyek a befektetőknek részesedést nyújtanak a cég elosztott nyereségéből. Az ICO során 50 millió CHT token kerül értékesítésre és a befektetők annyit vásárolhatnak amennyit csak szeretnének. A tokent etherért lehet megvásárolni ahol 1000 CHT = 1 ETH. További infó az ICO-ról itt érhető el: https://www.countinghousefund.com/ico

Ha többet szeretnétek megtudni a hamarosan lezáruló token értékesítésről, látogassatok el a fenti linkre.

A cég pénzügyi jelentése itt olvasható: https://www.countinghousefund.com/2018-q1-report

***Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.