Cryptocurrency: ismerjétek meg a világ leggyorsabb 4 lábú kriptovalutáját


Sokszor a kriptomédia a kriptopiacról mint valódi versenypályáról beszél, és nagyon sok kriptoprojekt próbálja elnyerni a leggyorsabb tranzakció címet. Most azonban nem halaszthatjuk el a lehetőséget, hogy beszámoljuk egy valódi versenyről és a leggyorsabb kriptovalutáról, a Cryptocurrency (képen) nevű lóról a világon.

A világ leggyorsabb titulusa címet Cryptocurrency viszi, aki egy négy éves ló hatalmas harci szellemmel. Még a ló edzője sem bízott feltétlenül benne, de a ló bizonyított, és számos győzelmet hódított el az elmúlt időszakban.

A ló tulajdonosa Balkrishen Sagan-Maraj, az edzője pedig egy korábbi bajnok Philip Feanny. Nem teljesen világos miért nevezték el Cryptocurrency-nek a lovat, de sokan azt állítják, hogy a ló nevével is a kriptovalutákat akarták népszerűsíteni. A négy éves ló körülbelül 55 kg súllyal versenyzik a hátán a lovasával, nyergével és nyeregruhájával együtt.

Három éves korában 2019. júliusában a táltos megnyerte a Titania Kupátjamaicai Caymanas Parkban. Ez egy nagyon híres lovi pálya, mely korábban cukornád ültetvényként működött és Alexander Hamilton is birtokolta. A versenypályát 1959-ben nyitották meg.

A versenyen Ian „Dolly Baby” Spence lovagolta Cryptocurrency-t, és sokáig fej-fej mellett haladtak Soul Cure versenylóval. Azonban egy drámai hajrával Cryptocurrency hatalmas győzelmet aratott 1:06.3-as idővel.

Korábban voltak mentális problémai, és egy ideig úgy tűnt, hogy nem is lesz képes versenyezni,” nyilatkozta az edzője. “Szerencsére azonban kijött Cryptocurrency ebből a mélységből, és megmutatta, hogy komolyan kell őt venni.”

Cryptocurrency nyerőszériája

Nem hasonlít ez a Bitcoin sztorira? Talán nem voltak soha mentális problémák, de sokan kételkedtek benne, az biztos. Azonban fokozatosan felerősödött, és a Bitcoin is tudatta a világgal, bizony számolni kell vele.

Ez év szeptemberében Cryptocurrency aztán újra visszatért a jamaicai versenypályára, és elhozta a harmadik győzelmét is.

Sokáig hátrányban volt Prince Charles versenyló mögött, aztán egyszer csak szárnyakat kapott, és ¾ hosszal megnyerte a versenyt”, tudósított egy magazin a versenyről.

Cryptocurrency itt épp Princess Ava-val holtversenyben

Cryptocurrency trénere nagyon el volt ragadtatva a ló eredményével, és azt mondta Feanny, hogy “Cryptocurrency egy kedves és gyors kancacsikó, és még nagyon sokat fejlődhet.

Sajnos novemberben nem sikerült megszerezni az első helyet Cryptocurrency-nak, egy nyakhosszal kikapott Princess Ava-tól.

Ám december 8-án Cryptocurrency újra a csúcsra ért, és elvitte a RON-RON trófeát.


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.