Felhasználóbarát indexoldal a kriptopénz piacokon tevékenykedő vállalatokról

A Cryptogeek bemutatása

A Cryptogeek kriptovaluta értékelő felület talán még mindig kevésbé ismert a szélesebb körű kriptós közösség soraiban, pedig van benne lehetőség. Még 2019-ben indította el az oldalt egy kriptóért lelkesedő csapat, soraiban néhány újságíróval. Maga a weboldal roppant egyszerű felépítéssel bír, a kezdőképernyőre érve a legszembeötlőbb az angol felszólítás, miszerint mindent megtudhatunk a különféle kriptós cégekről a Cryptogeek segítségével. Jöjjön tehát a Cryptogeek bemutatása!

A kezdőképernyő

Forrás: bitcoinbazis.hu

Az oldal keresőmezőjébe bármilyen minket érdeklő kriptós fogalmat, tokent vagy cégnevet beírva egy Google-szerű eredménylistához jutunk, ahol az oldal felsorolja nekünk az elérhető leírásokat, információkat. Van elérhető anyag franciául vagy éppen portugálul is, de kétségtelenül angolul kaphatjuk a legtöbb és leghasznosabb cikkeket, leírásokat, ismeretterjesztő anyagokat.

További lehetőségek

Az elérhető brandek száma közelíti az ezret, de ne számítsunk mindegyik esetében hatalmas adatbázisokra. Az anyagok jelentős része egyébként áttekintés, tőzsdékről, tárcákról stb., amelyeket a Cryptogeek stábja ír. Ezekhez aztán a felhasználók írhatnak véleményeket, amely szintén erősségnek számít, hiszen ki tudná legjobban megítélni hogy működik valami, mint a tényleges használói?

Cryptogeek leírás

Forrás: bitcoinbazis.hu

Az áttekintések mellett van egy blog is, ahol komolyabb cikkekre és kitekintőkre lehet számítani. Az oldal a tőzsdék, pénztárcák és coinok esetén összehasonlítási lehetőséget, rangsort is kínál. Ezeket különféle paraméterek és értékelések alapján rakja össze egy specifikus algoritmus. Ezzel az algoritmussal garantálható az, hogy a Cryptogeek senkit sem részesít indokolatlanul előnyben.

Konkluzió

A már fentebb említett egyszerűség megvan, így gyorsan meg fogjuk találni, amit keresünk. A Cryptogeek értékét nem a felület, hanem a tartalom adja, hiszen egyrészt az oldalnak az újságírói is nagyon aktívak, másrészt a felhasználók is bőven írnak véleményeket. Ha pedig valaki talál olyan brandet, ami nem érhető el, az kérheti a hozzáadását egy egyszerű űrlapon keresztül. Belépve máris láthatjuk az aktuálisan legfontosabb trendeket és írásokat, másrészt pedig az oldal tetején látható menü is könnyen kezelhető.Keresni tudunk, böngészhetünk a különféle kategóriák között, megtalálhatjuk az összehasonlításokat, rangsorokat is. És a blog segítségével elmélyülhetünk olyan kérdésekben is, amelyeket eddig kevésbé ismertünk. A lényeg tehát az interakció, aki szereti mások véleményét és értékelését olvasni, az megtalálja itt a számítását.